asigurare ASTRA

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

stress
pescar de competitie
Puncte: 0

asigurare ASTRA

Mesaj de stress »

Cine are RCA sau CASCO la Astra ar fi bine sa se reasigure. In acest moment sunt in faliment si nu mai fac plati pentru daune...
Am patit'o eu, stau pe bara din februarie fara sa fi primit un raspuns de la ei. Am avut dosarul la centrul de evaziune, au trecut cele 90 de zile, si dupa aceasta perioada tot nu am raspuns...

Feriti-va de ASTRA cat puteti.
stefan avram

Claudiu Garlea
pescar de competitie

Re: asigurare ASTRA

Mesaj de Claudiu Garlea »

CEEE ?! Mi se pare ca la ASTRA am si eu, oricum imi expira pe 7 iulie ... :)) Sper sa n-am probleme pana atunci.

popescugeorge

Mesaj de popescugeorge »

Eu am doar RCA la ei si din pacate pana la anu in Ianuarie, dar din cate stiu eu rca-ul asigura victima nu pe mine, si atata timp cat nu imi cer mie bani pentru reparatia masini avariate nu ma deranjeaza (sa speram ca nu va trebui sa platesc pe langa RCA si avaria provocata)

Cosmin Ionescu

Mesaj de Cosmin Ionescu »

Lucrez in asigurari si nu am auzit asa ceva pana acum. Poate sunt ceva probleme la dosarul de dauna ( documente lipsa, poze,etc).
popescugeorge scrie:Eu am doar RCA la ei si din pacate pana la anu in Ianuarie, dar din cate stiu eu rca-ul asigura victima nu pe mine, si atata timp cat nu imi cer mie bani pentru reparatia masini avariate nu ma deranjeaza (sa speram ca nu va trebui sa platesc pe langa RCA si avaria provocata)
Ti se pot cere si tie bani prin judecata atata timp cat asiguratorul nu plateste sau plateste mai putin decat costa reparatia. Se deschide proces pe parte civila si poti sta prin tribunale. Aviz celor care fac asigurari ieftine la companii care nu platesc reparatiile ( Carpatica si Euroins )
Nume utilizator schimbat din ICSXX

popescugeorge

Mesaj de popescugeorge »

ICSXX scrie:Lucrez in asigurari si nu am auzit asa ceva pana acum. Poate sunt ceva probleme la dosarul de dauna ( documente lipsa, poze,etc).
popescugeorge scrie:Eu am doar RCA la ei si din pacate pana la anu in Ianuarie, dar din cate stiu eu rca-ul asigura victima nu pe mine, si atata timp cat nu imi cer mie bani pentru reparatia masini avariate nu ma deranjeaza (sa speram ca nu va trebui sa platesc pe langa RCA si avaria provocata)
Ti se pot cere si tie bani prin judecata atata timp cat asiguratorul nu plateste sau plateste mai putin decat costa reparatia. Se deschide proces pe parte civila si poti sta prin tribunale. Aviz celor care fac asigurari ieftine la companii care nu platesc reparatiile ( Carpatica si Euroins )
Intrebare: imi pot recupera bani inapoi pe asigurare in cazul in care doresc o asigurare la alta companie?

Cosmin Ionescu

Mesaj de Cosmin Ionescu »

@ popescugeorge

Da . Se poate. Mergi la ei si le comunici ca vrei sa anulezi asigurarea gasesti tu un motiv ( nu spui ca te muti la alta companie de asigurari. eventual spui ca vinzi masina) . Depui o cerere de restituire bani ( ei fac o calculatie : pe ce perioada e valabila polita, cat ai beneficiat de ea) si iti vor restitui , dupa ceva timp, o parte din bani de la casierie.

Daca mai ai nevoie de ajutor da PM
Nume utilizator schimbat din ICSXX

govo
pescar de competitie

Mesaj de govo »

pe RCA daca nu se despagubeste, se da asiguratorul in judecata nu pe tine ca asigurat....este o polita de raspundere civila si nu se poate intoarce impotriva ta..

de recuperat banii pe asigurare ii poti recupera doar pe motive intemeiate...gen vinzi bunul, radiezi bunul, etc....nu-ti da banii inapoi doar ca te duci sa-i ceri...

s-au dat informatii gresite mai sus...

spor!!!
C.S. Friends Carp Team

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Ca tot sunteti in domeniu, ce se intampla daca ma loveste (din vina lui) o rabla cu nr de Bulgaria ? Cine imi da banii ? :roll:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

govo
pescar de competitie

Mesaj de govo »

cartea verde a celui care te-a lovit...

daca tu ai casco, repari pe casco si asiguratorul tau face regres catre asiguratorul din bulgaria...

daca nu te descurci, suna-ma :)
C.S. Friends Carp Team

Albert
pescar de competitie

Mesaj de Albert »

govo scrie: daca tu ai casco, repari pe casco si asiguratorul tau face regres catre asiguratorul din bulgaria...
Si daca n-ai casco? :)

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”