Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
NimeniVladut Mateianu scrie:Concret, cine iti da banii daca "bulgareasca" are asigurare la o societate din bulgaria , fara reprezentanta in romania ?
Daca nu are "reprezentanta" in Romania se poate da in judecata vinovatul deoarece a circulat ilegal ( fara RCA valabil pe teritoriul RO ) si sa iti recuperezi banii evident este foarte complicat.Vladut Mateianu scrie:Concret, cine iti da banii daca "bulgareasca" are asigurare la o societate din bulgaria , fara reprezentanta in romania ?
S-ar putea sa ai dreptate (in cazul in care te referi la politle incheiate la societatile rauplatitoare). Eu (la o societate platitoare)mi-am schimbat asigurarea fara sa vand masina. Poate nu m-am exprimat corect, si nu m-am facut inteles dar eu zic ca se poate face asa ceva.govo scrie: de recuperat banii pe asigurare ii poti recupera doar pe motive intemeiate...gen vinzi bunul, radiezi bunul, etc....nu-ti da banii inapoi doar ca te duci sa-i ceri...
spor!!!
Mai intereseaza-te pentru ca exista cazuri in care au trebuit sa se judece partile din cauza unui RCA. Asiguratorii pot sa gaseasca o gramada de motive ca sa nu plateasca despagubiri. Spun asta deoarece am cunostinte care au patit-o.ICSXX scrie:S-ar putea sa ai dreptate (in cazul in care te referi la politle incheiate la societatile rauplatitoare). Eu (la o societate platitoare)mi-am schimbat asigurarea fara sa vand masina. Poate nu m-am exprimat corect, si nu m-am facut inteles dar eu zic ca se poate face asa ceva.govo scrie: de recuperat banii pe asigurare ii poti recupera doar pe motive intemeiate...gen vinzi bunul, radiezi bunul, etc....nu-ti da banii inapoi doar ca te duci sa-i ceri...
spor!!!
quote="govo"]pe RCA daca nu se despagubeste, se da asiguratorul in judecata nu pe tine ca asigurat....este o polita de raspundere civila si nu se poate intoarce impotriva ta..
s-au dat informatii gresite mai sus...
spor!!!
Concret...daca vezi ca are numere de bulgaria i-ai tot ce se poate,buletin ,bani,roata de rezervaVladut Mateianu scrie:Concret, cine iti da banii daca "bulgareasca" are asigurare la o societate din bulgaria , fara reprezentanta in romania ?
eugen dragnea scrie:Concret...daca vezi ca are numere de bulgaria i-ai tot ce se poate,buletin ,bani,roata de rezervaVladut Mateianu scrie:Concret, cine iti da banii daca "bulgareasca" are asigurare la o societate din bulgaria , fara reprezentanta in romania ?...ca de la asiguratorul din Bulgaria nu o sa vezi nimic...crede-ma...sunt patit.Daca omul e tare in gura si nu poti sa pici la pace,retine un nume,o adresa ceva si fie il dai in judecata (dureaza mult si te costa bani) ,fie apelezi la o relatie la "militie" sa iti dea cat mai multe date despre inculpat si-i pui pe bancheta din spate a masinii un bolovan invelit in copia de la factura ta de reparatii alaturi de contul unde trebuie sa-ti livreze contravaloarea reparatiei.