asigurare ASTRA

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

komy

Re: asigurare ASTRA

Mesaj de komy »

In cazul in care esti avariat de cineva cu asigurare carte verde din alta tara si nu esti despagubit de catre asiguratorul respectivului, se poate apela la Fondul Victimelor Strazii, urmand ca acestia sa faca ulterior regres impotriva vinovatului sau asiguratorului acestuia.

gabi1
Veteran
Puncte: 0

Mesaj de gabi1 »

komy scrie:In cazul in care esti avariat de cineva cu asigurare carte verde din alta tara si nu esti despagubit de catre asiguratorul respectivului, se poate apela la Fondul Victimelor Strazii, urmand ca acestia sa faca ulterior regres impotriva vinovatului sau asiguratorului acestuia.
Teoretic exista "solutii legale" in practica este vorba de "ursul din padure" .
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

stress
pescar de competitie

Mesaj de stress »

[quote="ICSXX"]Lucrez in asigurari si nu am auzit asa ceva pana acum. Poate sunt ceva probleme la dosarul de dauna ( documente lipsa, poze,etc).

Toate dosarele de dauna indiferent de casco sau rca sunt amante si duse cu pluta.
dosarul meu sta de 6 luni la ei si nu am ce sa fac si nu este vorba ca nu am documente lipsa sau mai stiu eu ce... in plus am si eu prieteni in asigurari si avocati care toti imi confirma acelasi lucru. ASTRA este in faliment.
stefan avram

Cosmin Ionescu

Mesaj de Cosmin Ionescu »

Nu stiu daca sunt in faliment. Sunt multe service-uri care reclama ca nu mai platesc daunele.Din cate am auzit vor sa implementeze nu stiu ce carduri de reduceri pe la benzinarii si magazine. Poate au investit prea mult pentru asta si de aceea nu mai platesc daunele. :wink:
Nume utilizator schimbat din ICSXX

stress
pescar de competitie

Mesaj de stress »

ICSXX scrie:Nu stiu daca sunt in faliment. Sunt multe service-uri care reclama ca nu mai platesc daunele.Din cate am auzit vor sa implementeze nu stiu ce carduri de reduceri pe la benzinarii si magazine. Poate au investit prea mult pentru asta si de aceea nu mai platesc daunele. :wink:
asta cu implementatul e cea mai mare minciuna gogonata spusa de cineva (nu ma refer la tine).
in toata lumea nu am auzit pe nimeni sa aiba asemenea probleme. In momentul in care vrei sa implemetezi un sistem de carduri cu reduceri ai un buget pe care ti-l aloci din timp. iti fac un plan de afaceri si mergi pe el, iti forcastezi niste valori si pe masura de termini anumiti pasi din proiect iti refaci forcastele. asa am invatat ca se face un proiect si asta trebuie sa faca managerii de proiect.
la Astra e vb de faliment pur si simplu
stefan avram

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

eugen dragnea scrie:
Vladut Mateianu scrie:Concret, cine iti da banii daca "bulgareasca" are asigurare la o societate din bulgaria , fara reprezentanta in romania ?
Concret...daca vezi ca are numere de bulgaria i-ai tot ce se poate,buletin ,bani,roata de rezerva :lol: ...ca de la asiguratorul din Bulgaria nu o sa vezi nimic...crede-ma...sunt patit.Daca omul e tare in gura si nu poti sa pici la pace,retine un nume,o adresa ceva si fie il dai in judecata (dureaza mult si te costa bani) ,fie apelezi la o relatie la "militie" sa iti dea cat mai multe date despre inculpat si-i pui pe bancheta din spate a masinii un bolovan invelit in copia de la factura ta de reparatii alaturi de contul unde trebuie sa-ti livreze contravaloarea reparatiei. :twisted:
asa ma gandeam si eu, sa fie masa a dracu' cui le-a permis "bulgarilor" cu masini de 200 euro sa circule... :twisted: :twisted: o sa ajungem sa ne facem dreptate cu pumnul cu ei !
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

cristianpopacs

Mesaj de cristianpopacs »

Am o intrebare pentru cei ce sant in tema.Legea permite ca un cetatean roman care traieste in Romania sa aiba o masina inmatriculata in alta tara? In Spania multi romani si-au inmatriculat masinile in Ro. pentru ca taxele sant mai ieftine dar sant rezidenti aici. Au putut circula o peroada cu ele asa .Dar au inceput sa primeasca amenzi pentru ca nu mai pot circula cu o masina inmatriculata in Ro atat timp ei locuiesc aici permanent ca rezidenti.Altceva este cand un cetatean roman vine in vacanta cu masina propie.

B06dan

Mesaj de B06dan »

cristianpopacs scrie:Am o intrebare pentru cei ce sant in tema.Legea permite ca un cetatean roman care traieste in Romania sa aiba o masina inmatriculata in alta tara? In Spania multi romani si-au inmatriculat masinile in Ro. pentru ca taxele sant mai ieftine dar sant rezidenti aici. Au putut circula o peroada cu ele asa .Dar au inceput sa primeasca amenzi pentru ca nu mai pot circula cu o masina inmatriculata in Ro atat timp ei locuiesc aici permanent ca rezidenti.Altceva este cand un cetatean roman vine in vacanta cu masina propie.
In mod normal daca au inreg. masina in RO si ei apar in continuare cu adresa de RO nu au probleme singurul disconfort este acela ca trebuie sa isi faca RCA-ul in RO. In schimb daca si-au schimbat adresa in buletin ( ca si la noi ) trebuie sa isi schimbe si talonul respectiv sa inmatriculeze masina pe noua adresa in cazul de fata Spania. Si de aici pot aparea problemele. Exista varianta sa lase masina pe numele cuiva din tara si atunci sunt ok.

stress
pescar de competitie

Mesaj de stress »

cristianpopacs scrie:Am o intrebare pentru cei ce sant in tema.Legea permite ca un cetatean roman care traieste in Romania sa aiba o masina inmatriculata in alta tara? In Spania multi romani si-au inmatriculat masinile in Ro. pentru ca taxele sant mai ieftine dar sant rezidenti aici. Au putut circula o peroada cu ele asa .Dar au inceput sa primeasca amenzi pentru ca nu mai pot circula cu o masina inmatriculata in Ro atat timp ei locuiesc aici permanent ca rezidenti.Altceva este cand un cetatean roman vine in vacanta cu masina propie.
Orice tara permite sa pastrezi o masina cu numere straine maxim un an, asta atata timp cat persoana respectiva locuieste, munceste si plateste taxe in tara respectiva. Dupa un an de zile te obliga sa schimbi numerele masinii.
ca sa nu faci acest lucru ai doua variante: fie inmatriculezi masina pe o alra persoana care nu are nicio legatura cu tara respectiva fie o inmatriculezi pe firma si atunci nu au ce sa spuna orice ar fi.
stefan avram

cristianpopacs

Mesaj de cristianpopacs »

Eu pusesem intrebarea referitor la masinile inmatriculate in Bulgaria.Pentru diferenta care ar fi ea nu asi inmatricula niciodata o masina in Romania daca nu asi trai acolo.Nici nu stiu cat s-ar economisi din chestia asta.Mereu am avut masinile inmatriculate in Spania.
Numnai bine.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”