Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, Cristi Matei
Cel mai bun ulei pt asezonare este uleiul de in.Il poti gasi la magazine naturiste.Prin asezonare scoate acel "negru patina".freespirit scrie:Am inteles, trebuie un tip anume de ulei vegetal, este mai bun vreunul, anume, gen de masline, de cocos sau altceva, ori toate se comporta la fel in acest proces de sezonare?
Cel de 7,2 este produs in China ,nu are capac si nu este asezonatfreespirit scrie:M-am tot gandit si dupa ce am recitit topic-ul, ceaunul de 10 l este putin cam mare, mai ales daca vreau sa il folosesc si in Delta, aproape 3 kg diferenta si dimensiunile mai mari conteaza la bagaje, mai mic de 10 l, cum intreba cineva la pagina 2, intre 7 si 8 l nu aveti, sezonat? Daca da, exista si capac, tot de fonta? Sau daca se pot aduce la comanda ceaun sezonat si capac de fonta sezonat sau simplu!?
Acestea sunt taxele percepute de firma de curierat Nemo si nu de grataredegradina.rofreespirit scrie:Pentru transportul unui ceaun de 10 l si 10,5 kg Timisoara-Bucuresti costurile sunt in jur de 20 de lei, dar n-am inteles ce este cu 7,5% taxa de combustibil, iar cei 6+1% din suma rambursata presupun ca se refera la returnarea unei comenzi!?
Ulei de in poti gasi peste totfreespirit scrie:Care ulei de in este bun pentru tratamentul termic, cel de uz industrial, sau cel medicinal - pe care l-as alege eu? Nu stiu daca exista de uz alimentar, ca nu am auzit si n-am gasit asa ceva! Ce mi-ati recomanda pentru capacul de ceaun de fonta de 10,8 l, atunci cand il comand?