century fs

Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, Cristi Matei

luka

Mesaj de luka »

Vali! Nu am voie sa fac reclama dar daca baieti de la Senzor ma vor suna orice
Century vrei la preturi Europene.Razvan Dobrescu :wink:
SI maine este o zi

Vizitator

Mesaj de Vizitator »

daca masura asta a fost luata doar pt mine atunci e o mare eroare.. eu nu sunt tackle trader , ci: anuntat la vanzare (vandut) lucruri folosite de mine sau edwin, iar daca am fost contactat si intrebat daca pot ajuta (si au fost cazuri izolate) ba cu o mulineta ba cu un carlig, oricum chestii ce nu se gasesc pe piata romaneasca. nu o data am refuzat pe motiv ca nu se justifica bataia de cap de a cumpara ceva de aici cand poti cumpara din tara la preturi oarecum pe aproape.. nu incerc sa ma disculp pt ca nici nu am de ce, dar ca si observatie..toate forumurile pe care sunt membru au mesagerie privata.
caz particular acum: century fs sunt lansetele mele folosite de mine si ca si user al forumului nu vad de ce nu le-as putea vinde aici.. daca deranjez preferat o discutie privata si nu circul care sa facut. sunt convins ca jean scurtu care are nusce banner publicitar are o felie pe piata an bussinesu asta da eu nu am absolut nici o treaba.
atat!

Vali Vesa
pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de Vali Vesa »

@Luka,

Am vrut sa intreb daca existau la momentul anuntului lui Florin acele lansete intr-un magazin din Romania. Daca Florin (vrand sa-si vanda lansetele folosite) lua painea de la gura cuiva? Nu cred... :evil:
Daca nu mai avem PM avem e-mail in profil, dar e pacat ca s-a ajuns aici.
Putem sa stim si noi de ce ??? Poate exista o logica si eu n-o inteleg. Daca e asa, o sa-mi cer scuze.

??????
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

sunt absolut convins ca fidelii nostri useri vor depasi momentul renuntarii la mesajele private mai usor decat masura interzicerii fumatului in anumite spatii publice.
va multumim pt intelegere
The One Team

Dani Hentiu

Mesaj de Dani Hentiu »

chiar nu trebuia sa le dezactivati
in cea mai mare parte mesajele mele erau catre vladut sa il intreb de un pret sau altul, nu aveau tente comerciale......
masura este extrema spun eu si exagerata.....forumurile prin natura lor sunt libere.
ar trebui sa reveniti la forma initiala , nu vad ce rau s-ar putea produce

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

Dani Hentiu scrie:chiar nu trebuia sa le dezactivati
in cea mai mare parte mesajele mele erau catre vladut sa il intreb de un pret sau altul, nu aveau tente comerciale......
masura este extrema spun eu si exagerata.....forumurile prin natura lor sunt libere.
ar trebui sa reveniti la forma initiala , nu vad ce rau s-ar putea produce
vladut@senzor-team.ro
The One Team

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Hai sa clarificam lucrurile.Pe rand.

@vali vesa
Am discutat personal, sper ca ai inteles exact mesajul :wink: . Raspunsul la intrebarea ta : da, exista lansete Century in Romania la preturi excelente.Toata gama, FS, NG si SP. Se gasesc la Clubul Pescarilor, la Cornel Serbu.La comanda, aduce si Senzor.
In rest , cum ti-am spus , nu este absolut de loc vina ta ca am blocat PM, era de mai mult timp o prioritate.Plus ca informatiile pe care le doreai ne-ar fi interesat pe toti, puteau fi discutate pe site !

@florin plesu
Florine, tu afirmi ca nu esti"tackle trader" ! Atunci chiar nu vad care-i problema....

@dani hentiu
O sa cautam o varianta sa rezolvam problema cu mesajele private.... :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

edwyn

Mesaj de edwyn »

Nici eu nu vad carei problema daca Florin a vrut sa-si vanda propile lansete.
Nu inteleg atunci de ce m-ai aveti pe acest forum sectiunea Marele bazar schimbatii numele, puneti micul bazar sau minusculul bazaruc daca nu este voie sa se vanda scule mai inportante care ar strica piata interna.
Vad ca tare v-ati mai suparat pe el ca l-ati blocat de tot pe acest forum, sa nu mai poata da nici o replica, urata treaba ba chiar mai urata decat razboiul de 100 de ani.
cu respect Petrescu Cristi Edwyn

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Domnule avocat al lui F. Plesu, e usor sa vorbesti in necunostiinta de cauza, dar ce facem daca iti dovedesc ca te inseli ? :roll:
Nu uita ca administratorul unui site poate citi mesajele private ale utilizatorilor. Pe asta e ca n-o stiai ? :roll: Cum facem, daca iti dovedesc ca mai multi utilizatori (printre care si protejatul tau), fac trafic cu scule noi de pescuit ?In cazul lui Florin, lansete Century,lansete Greys Prodigy, rod pod Solar etc.(cu acceptul lui pot publica lista cu ultimele 20 de mesaje private).Stii cine-i reprezentant Greys pe Romania ? Iti zic eu, suntem noi, propietarii siteului ! :oops: Asa ca fii te rog mai temperat in afirmatii, mai bine lasa-l pe Florin sa raspunda daca are ceva de zis....(apropo, pe aia cu blocatul lui de unde ai mai scos-o ?!)
Dar nu cred ca aici este camp de lupta si la fel nu cred ca discutia aceasta trebuie sa aiba caracter public.Pana la urma fiecare hotareste ce decizii ia cand e pe banii lui, nu vad de ce atatea explicatii....

De aceea discutia se incheie aici, daca vrei continuare : vladut@senzor-team.ro sau 0723.281.339.
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “ARHIVA BAZAR”