daca maestrul nu intervine in 2 zile, trec la urmatorul subiect, "preduceaua". poate acolo v-a spune ceva.
ps sper sa fiu bine inteles de userii acestui forum. eu incerc sa provoc niste discutii mai mult decat interesante, in urma carora puteti afla informatii pe care nu le cititi in nici o carte sau articol. chestiuni acumulate in multi ani de experienta.
insa fara ajutorul LUI...
pai daca mai bagi subiecte de-astea,pe urma o sa va bat la cap sa-mi spuneti o reteta de boilies ptr pescuitul pe ceatza.... ca m-ati bagat intr-o ceata...numai valuri ,valuri...
doar cand vom taia ultimul pom,vom asfalta ultima palma de pamant si vom prinde ultimul peste,vom realiza ca nu putem manca...bani
Interesant subiect.
In curind imi termin problemele personsle si voi avea mai mlt timp.
Apropos de ceata. Miercuri m-a invitat Florentin la Moara sa testem citeva nade si modul optim de a le folosi.
Din informatiile lui se anunta cea mai insorita si calda zi a saptaminii. Asa ca ne-am pregatit in consecinta cu nada si imbracamintea.
Mmiecuri dimineata pe la ora 7,30 am debarcat plini de incredere.
Surpriza, termometrul arata 1,5 grade iar pe apa era o ceata de nu vedeai casele de pe malul celalalt.
Am inceput sa pescuim cu toate ca nu eram pregatiti pt. asa vreme.
Am avut si ceva rezulte insa nu cum ar fi trbuit.
De aici am tras o concluzie. la pescuit trebuie sa fi pregatit pt. orice vreme.
Insa cum in ultima perioada pestele nu mai tine cont de regulile clasice, dupa iarna aceasta fara zapada, oare va mai raspunde la mada de vreme insorita sau cea de vreme noroasa ca in anii trecuti?
Trebuie testat si dupa aceea trase concluzii.
Cornel Rosioru ,
ASOCIATIA PESCARILOR DE CRAP DIN ROMANIA. www.crapmania.ro