lacul lencses

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
sobi
Puncte: 0

lacul lencses

Mesaj de sobi »

a fost cineva pe lacul lencses(szeged -ungaria) anul asta???
poate sa ma ajute cineva cu ceva informatii despre zona si regulamente etc..???

Cucu Ionel

Re: lacul lencses

Mesaj de Cucu Ionel »

Acesta este lacul, iesirea spre Budapesta, dupa ce treci pasajul de cale ferata imediat faci dreapta, dupa 150m iar dreapta si ai ajuns. Lacul este destul de mare, numai sa ai grija de linia de inalta tensiune ce traverseaza lacul dintr-o parte in alta. Anul asta n-am apucat sa merg, regulamentul era 1500 forinti intrarea si crapul, daca doreai sa retii, era 850 forinti. Se prinde bine ciortan de la 1,5-4 kg., sant si mai mari dar nu apuci sa prinzi decat f. rar intr-o partida de 12 ore, sant prea multi ciortani, mai este platica si caras. Dintre rapitori, cel mai reprezentativ este somnul, sant si buc. de 50 kg. Pe acest lac se organizeaza f. multe concursuri la feeder, cred ca este cea mai buna pista de asa ceva din Hu.
http://maps.google.ro/?ll=46.267181,20. ... 2&t=h&z=15
Fir intins

sobi

Re: lacul lencses

Mesaj de sobi »

Cucu Ionel scrie:Acesta este lacul, iesirea spre Budapesta, dupa ce treci pasajul de cale ferata imediat faci dreapta, dupa 150m iar dreapta si ai ajuns. Lacul este destul de mare, numai sa ai grija de linia de inalta tensiune ce traverseaza lacul dintr-o parte in alta. Anul asta n-am apucat sa merg, regulamentul era 1500 forinti intrarea si crapul, daca doreai sa retii, era 850 forinti. Se prinde bine ciortan de la 1,5-4 kg., sant si mai mari dar nu apuci sa prinzi decat f. rar intr-o partida de 12 ore, sant prea multi ciortani, mai este platica si caras. Dintre rapitori, cel mai reprezentativ este somnul, sant si buc. de 50 kg. Pe acest lac se organizeaza f. multe concursuri la feeder, cred ca este cea mai buna pista de asa ceva din Hu.
http://maps.google.ro/?ll=46.267181,20. ... 2&t=h&z=15
MULTUMESC DE RASPUNS

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”