Moderator: gor965
wiky scrie:pe balta la corbu se vorbea ca echipa brasovului care reprezinta romania , isi va vinde cateva locuri pentru pescari cu dare de mana, se vorbea de sume mari gen 5000 si 10.000 euro pentru un loc in echipa romaniei ? sunt doar zvonuri claudiu sau chiar asa este ?
Sa sugi ..................wiky scrie:pe balta la corbu se vorbea ca echipa brasovului care reprezinta romania , isi va vinde cateva locuri pentru pescari cu dare de mana, se vorbea de sume mari gen 5000 si 10.000 euro pentru un loc in echipa romaniei ? sunt doar zvonuri claudiu sau chiar asa este ?
Si atunci cum ramine cu calificarea ? Daca Fasie stia asa bine balta facea ceva pentru echipa lui cu care a participat . Eu vad ca v-ati descurcat de minune si fara aportul lui . Asta daca nu cumva aportul lui este de natura financiara si atunci trebuie spus clar si raspicat . Oricum ar fi o premiera .claudiubv scrie:wiky scrie:pe balta la corbu se vorbea ca echipa brasovului care reprezinta romania , isi va vinde cateva locuri pentru pescari cu dare de mana, se vorbea de sume mari gen 5000 si 10.000 euro pentru un loc in echipa romaniei ? sunt doar zvonuri claudiu sau chiar asa este ?
" wiky"
Nu exista locuri de vinzare la lotul national singuru pe care l-am coptat ieste Stefan Fasie care este si parteneru meu de concursuri si cunoste foarte bine balta
in niciun sport din lume nu se intareste o echipa cu adversari pe care i-ai avut in respectiva competitie.Carping RACE scrie:In toate sporturile de echipe sunt permise transferuri, fiecare manager de echipa isi face o strategie referitoare la "jucatori" in functie de resursele de care dispune si de obiectivele pe care si le propune. Plecand de la acest aspect nu vad nimic imoral sau ilegal in a intari echipa nationala a Romaniei ci, din contra, si aici sper sa nu jicnesc pe nimeni, cred ca este o actiune laudabila. Daca cei de la Energy (sinonim cu lotul national al Romaniei in 2012) considera ca, cooptarea unor pescari le mareste sansele pentru atingerea obiectivului propus, eu personal le doresc succes in acest demers.