Vreau sa cumpar o umbrela cu paravan pentru partidele scurte.Am avut modelul de la Energo, dar nu mi-a placut, la o ploaie mai serioasa, picura prin ea.
Am vazut la Tata Nitu pe site, niste modele de la Anaconda, la preturi bune.Am vazut ca au un model de la Anaconda cu paravan lateral, dar am cautat in catalogul Anaconda si pe site-urile de afara si nu am vazut ca Anaconda sa aiba un astfel de model.
Mai am o posibilitate sa cumpar tot de la Anaconda, o umbrela simpla fara paravan, de 3 m, am inteles ca materialul este foarte bun, ca la corturi.Problema este ca nu stiu daca la o ploaie mai serioasa, ma protejeaza o umbrela de 3m, fara paravan. As inclina spre varianta cu paravan, dar nu am gasit detalii despre acest model si nu as vrea sa am surprize.Umbrela de 3m am gasit-o si in catalog si pare de calitate, mai ales la pretul cu care o cumpar, in alte magazine costand 320 ron.
Poate a mai cumparat cineva de la Tata Nitu si imi poate da mai multe detalii despre aceste modele.Multumesc
In primul rand ma intereseaza modelul cu paravan, ca nu am vazut niciunde ca Anaconda sa aiba umbrela cu paravan.Am vorbit la telefon cu cineva de la magazin, dar nu stia prea multe detalii, mi-a zis doar ca este Anaconda.
La umbrela de 3 m, ma intereseaza care model este, stiu ca Anaconda are 3 astfel de modele.
Cred ca este ok pentru 100 ron, trebuie sa fie peste Energo, Formax si alte umbrele ce se gasesc la noi pana in 200 ron.Raman la aceasta varianta, nu cred ca ma ajuta o umbrela de 3m, fara paravan.Multumesc pentru ajutor..