Nagykallo cu surprize

Unde pescuim? Partide de pescuit. Comentarii, concluzii si recomandari pentru baltile de crap.

Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, gor965

sobi
Puncte: 0

Re: Nagykallo cu surprize

Mesaj de sobi »

robyvan scrie:
sobi scrie:
Cristinel scrie:.
buna ziua.
ce fel de momeala ati folosit? boilies??? e voie sa retii peste??? se poate face gratar? eu as vrea sa retin doar un peste ptr gratar la fata locului,daca se poate ,bineinteles.
poti, daca vorbesti cu administratia, si pestele sa fie sub 2 kile....chiar ti se da un juvelnic si tot ce prinzi sub 2-3 kile de pe balta de C&R se introduce in balta mica...iti iese kilogramul cam la 12 ron :wink: ......apropos, primesti zilnic o naveta de lemne pt foc......ai stativ pt ceaun, gratarul ti-l aduci de acasa.....
multumesc pentru raspuns

ovideli

Mesaj de ovideli »

felicitari pt partida, cum ai scapat de somnul pitic.
In poza a 9-a "runnerul" te tinea sa nu te traga crapul in apa :lol:
"Toţi suntem genii. Dar dacă judeci un peşte după abilitatea sa de a se căţăra în copac, el va trăi toată viaţa cu impresia că e un prost." - Albert Einstein

KARINA ANA

Mesaj de KARINA ANA »

ovideli scrie:felicitari pt partida, cum ai scapat de somnul pitic.
felicitari
:D
Undiţa este un băţ cu o râmă la un capăt şi un bou la celălalt.

Cristinel

Mesaj de Cristinel »

Anul trecut era plin de somn pitic,dar anul acesta cei care se ocupa cu ingrijirea baltii,am vazut ca au pus pe apa intre pontoane varse din loc in loc si iau cam rarit,nu am avut parte de nici un somotel in 5 zile de pescuit,in schimb am prins o platica si un lin.Poate si nada folosita a fost in avantajul meu.

ovideli

Mesaj de ovideli »

KARINA ANA scrie:
ovideli scrie:felicitari pt partida, cum ai scapat de somnul pitic.
felicitari
:D
mai bine-l feliciti pe Cristinel decat pe mine
"Toţi suntem genii. Dar dacă judeci un peşte după abilitatea sa de a se căţăra în copac, el va trăi toată viaţa cu impresia că e un prost." - Albert Einstein

pushtiulk
Partener Crapmania.ro

Mesaj de pushtiulk »

Salutare,

Pentru a nu mai deschide inca un topic despre aceasta balta, o sa pun aici cateva poze, sper ca userul ce a deschis acest topic sa nu se supere. Ultima saptamana din August am petrecut-o pe Nagykallo, casuta 3. Am pescuit cu 4 lansete, plantat cu navomodelul. Momeala folosita: Dynamite Baits Fresh Squid Octopus & Black Pepper, Select Baits Belachan, Select Baits Bio Krill, CC Moore Tiger Nuts in Talin. Rezultatul a fost: 17 pesti la DB Fresh Squid, 11 Pesti la Select Baits Belachan, iar restul de 9 pesti i-am luat la alune tigrate, bio krill, solar chinese si select baits meat & fish critic echilibrat. Cei 37 pesti au avut greutati cuprinse intre 6.5 kg (2 x 22 Solar Chinese, a fost singurul peste pe care l-am prins la aceasta bila pe Nagykallo, in Romania am prins la Chinese pe fiecare balta pe care am pescuit) - 18 kg (2 x 24 Select Baits Belachan).

Este al treilea an cand merg pe aceasta balta, iar anul trecut si acum 2 ani am avut ceva probleme cu somnul pitic, singura bila la care am putut pescui fiind DB Fresh Squid Octopus & Black Pepper. Anul asta, o singura data am scos o bila un pic sculptata, in rest absolut nimic. Bancurile de pui de somn sunt adunate de catre paznici.

Poze:

Primul peste prins:

Imagine

Balta:

Imagine

Casuta:

Imagine

Pregatirea pentru plantarea lansetelor:

Imagine

Imagine

Noul meu cantar:

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

18 Kg:

Imagine

Imagine

In lupta cu un crap de 15 kg:

Imagine

15 Kg:

Imagine

Imagine

Un banc de somotei:

Imagine

radu_popeanu

Mesaj de radu_popeanu »

Cristi, ce cupa si medalie ai acolo??? :)) Cu somnul pitic s-a cam rezolvat problema, in iunie, la standul pe care am pescuit (7) nu am avut nici un somn pitic si bile roase foarte putine. Colegii de pe standul 8 au aut un singur somn pitic!! Legat de nada, orice bila de calitate merge. Trebuie tinut cont de conditiile atmosferice si de particularitatea fiecarui stand de pescuit si rezultatele nu vor intarzia! Seminte va recomand sa cumparati de la fata locului, 3000 forinti costa 5 kg de mix, compus din fasole gigant, alune tigrate si porumb cu boaba foarte mare. Am incercat sa nadesc cu mix de seminte facut de mine care il folosesc pe baltile din tara, dar patul de nada respectiv nu a dat rezultate, in schimb zona nadita cu semintele lor a dat peste frumos!!!
Maxi Fish Mures
Personal best 21,52 kg Harsany Hungary 2016

briche

Mesaj de briche »

radu_popeanu scrie:Cristi, ce cupa si medalie ai acolo??? :)) Cu somnul pitic s-a cam rezolvat problema, in iunie, la standul pe care am pescuit (7) nu am avut nici un somn pitic si bile roase foarte putine. Colegii de pe standul 8 au aut un singur somn pitic!! Legat de nada, orice bila de calitate merge. Trebuie tinut cont de conditiile atmosferice si de particularitatea fiecarui stand de pescuit si rezultatele nu vor intarzia! Seminte va recomand sa cumparati de la fata locului, 3000 forinti costa 5 kg de mix, compus din fasole gigant, alune tigrate si porumb cu boaba foarte mare. Am incercat sa nadesc cu mix de seminte facut de mine care il folosesc pe baltile din tara, dar patul de nada respectiv nu a dat rezultate, in schimb zona nadita cu semintele lor a dat peste frumos!!!
Radu_Popeanu, in data de 25 sept o sa fiu pe standul 7 pentru 5 zile. Daca poti sa imi dai ceva ponturi pentru acest loc, ti-as fi recunoscator. Unde merge mai bine? La insula, la deversor, unii ziceau ca ar fii un loc bun si undeva la 30-40 de m de ponton...ai pescuit doar pe pat de seminte sau si grupat, nadit doar cu cate o mana de boilies? Boilies simplu, snowman, 2 boilies? Orice info mi-ar fi de mare ajutor. Multumesc anticipat!

raoullupusoru

Mesaj de raoullupusoru »

Un fel de MV din Ungaria..nu se compara cu Ecsed sau alte balti grele.

robyvan
pescar de competitie

Mesaj de robyvan »

raoullupusoru scrie:Un fel de MV din Ungaria..nu se compara cu Ecsed sau alte balti grele.
ok. Si??????? :wink:
slowly we rot- by Obituary

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Balti de Crap”