Salutare,
Pentru a nu mai deschide inca un topic despre aceasta balta, o sa pun aici cateva poze, sper ca userul ce a deschis acest topic sa nu se supere. Ultima saptamana din August am petrecut-o pe Nagykallo, casuta 3. Am pescuit cu 4 lansete, plantat cu navomodelul. Momeala folosita: Dynamite Baits Fresh Squid Octopus & Black Pepper, Select Baits Belachan, Select Baits Bio Krill, CC Moore Tiger Nuts in Talin. Rezultatul a fost: 17 pesti la DB Fresh Squid, 11 Pesti la Select Baits Belachan, iar restul de 9 pesti i-am luat la alune tigrate, bio krill, solar chinese si select baits meat & fish critic echilibrat. Cei 37 pesti au avut greutati cuprinse intre 6.5 kg (2 x 22 Solar Chinese, a fost singurul peste pe care l-am prins la aceasta bila pe Nagykallo, in Romania am prins la Chinese pe fiecare balta pe care am pescuit) - 18 kg (2 x 24 Select Baits Belachan).
Este al treilea an cand merg pe aceasta balta, iar anul trecut si acum 2 ani am avut ceva probleme cu somnul pitic, singura bila la care am putut pescui fiind DB Fresh Squid Octopus & Black Pepper. Anul asta, o singura data am scos o bila un pic sculptata, in rest absolut nimic. Bancurile de pui de somn sunt adunate de catre paznici.
Poze:
Primul peste prins:
Balta:
Casuta:
Pregatirea pentru plantarea lansetelor:
Noul meu cantar:
18 Kg:
In lupta cu un crap de 15 kg:
15 Kg:
Un banc de somotei: