Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Am ajuns...vazut...placut...scump...ma mai gandesc...Ciuchi scrie:Nu prea cred ca ai nimerit pe cineva, insa o sa capteze atentia multora, sunt convins de asta
Ai reusit sa ajungi la ei, sa-i vezi fizic cum sunt?
http://www.pescuitshop.ro/produse-crap/ ... bite-alarmciupac scrie:se pot vedea la noi pe la vreun magazin ca stiu ca sunt doar in Anglia si daca da la ce pret?
Faptul ca foarte multi pescari au ales Delkim...ii considerati minuni? Daca da...de ce?alex.mosorivschi scrie:salut,
in urma cu doi ani am fost tentat sa ii achizitionez , design-ul este foarte reusit insa trebuie urmarita si utilitatea produsului
Acesti avertizori consuma foarte repede bateriile.
M-am orientat in acel moment catre Delkim.
Daca ar fi fost o minune, sigur i-am fi vazut in functiune si s-ar fi auzit lucruri bune despre ei.
@Pall BogdanPallBogdan scrie:Faptul ca foarte multi pescari au ales Delkim...ii considerati minuni? Daca da...de ce?alex.mosorivschi scrie:salut,
in urma cu doi ani am fost tentat sa ii achizitionez , design-ul este foarte reusit insa trebuie urmarita si utilitatea produsului
Acesti avertizori consuma foarte repede bateriile.
M-am orientat in acel moment catre Delkim.
Daca ar fi fost o minune, sigur i-am fi vazut in functiune si s-ar fi auzit lucruri bune despre ei.