- romanii au vandut locul 1 de la mondiale, cand au organizat concursul asta (Cupa Rig) si au aratat la toata lumea strategia lor de pescuit !
- cred ca romanii pregatesc o abuscada ! nimeni nu e atat de nebun sa arate la toata lumea cum si cu ce pescuiesc !
- noi ne-am dus la concurs cu 2 cutii de bile...romanii au descarcat 2 remorci !
- romanii au drogat pestii cu bilele lor ! la ale noastre nu tragea, la ale lor tragea oriunde o aruncam. trebuie sa cautam in toate magazinele de la noi, poate mai gasim bile romanesti pentru lotul national !
- nu avem bani de bile romanesti ! trebuie sa deschidem un cont unde sa doneze fiecare cate o leva pentru lotul national !
- am facut rost de bile romanesti la pret bun...din pacate ajung la noi dupa mondiale !
- daca avem buget pentru nada cum au romanii, ne clasam in primii 5 !...daca nu avem buget, o sa facem o surpriza !
- nu poti sa te bati cu romanii si africanii ! Africanii au sponsori cu mine de diamant, romanii au sponsori cu gaze !

- africanii nu au venit la concurs, ei au venit sa-si spioneze inamicii si sa-i induca in eroare !
- lupta la varf se va da intre africani si romani, cu toate ca romanii si-au incordat muschii prea devreme si au dezvaluit cam 90% din strategia lor, in timp ce africanii nu au dezvaluit nimic !
- nimeni nu-i poate bate pe romani pe teren propriu !...in afara de Jürgen Becker !