.ionut victor scrie:Ultima strigare dupa care se retrag 800lei cele trei mulinete Daiwa!!!!!!!!!!!!
Mulinetele sunt noi, cu garantie la T.F. !

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965
.ionut victor scrie:Ultima strigare dupa care se retrag 800lei cele trei mulinete Daiwa!!!!!!!!!!!!
Transport gratuit pentru cel care-mi vireaza banii in cont!ionut victor scrie:.ionut victor scrie:Ultima strigare dupa care se retrag 800lei cele trei mulinete Daiwa!!!!!!!!!!!!
.ionut victor scrie:Transport gratuit pentru cel care-mi vireaza banii in cont!ionut victor scrie:.ionut victor scrie:Ultima strigare dupa care se retrag 800lei cele trei mulinete Daiwa!!!!!!!!!!!!
.ionut victor scrie:Transport gratuit pentru cel care-mi vireaza banii in cont!ionut victor scrie:.ionut victor scrie:Ultima strigare dupa care se retrag 800lei cele trei mulinete Daiwa!!!!!!!!!!!!
Inca de actualitate oferta! Mai nou am pus si textil pe ele !ionut victor scrie:Transport gratuit pentru cel care-mi vireaza banii in cont!ionut victor scrie:.ionut victor scrie:Ultima strigare dupa care se retrag 800lei cele trei mulinete Daiwa!!!!!!!!!!!!