Barcuta de plantat Carp Range 2

Anunturi de vanzare, cumparare sau inchiriere scule de pescuit second hand. Bisnita interzisa!

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965

alex_m
Partener Crapmania.ro
Puncte: 0

Re: Barcuta de plantat Carp Range 2

Mesaj de alex_m »

si o poza cu navo vechi
Fişiere ataşate
Romania 01.05.2011 - Moara Vlasiei - 13.JPG
Romania 01.05.2011 - Moara Vlasiei - 13.JPG (183.96 KiB) Vizualizat de 1013 ori

Ion Mironov

Mesaj de Ion Mironov »

vad ca te-ai aprins un pic....

am facut sezonul asta peste 70 de navomodele.cred ca vorbesti in necunostinta de cauza.ca in orice afacere trebuie sa si ai profit.atata timp cat clientul este multumit de barcuta si isi face treaba asa cum trebuie nu cred ca este vreo problema.imi respect clientii si de aceea ofer garantie 2 ani.deci daca s-ar strica barca de 6 7 ori atunci sar duce tot profitul pe reparatii.

ps:nu conteaza ca vinzi barca pentru a recupera sau nu din bani...ai facut-o ca sa o vinzi deci....

am zis eu cumva ca barca ta e prost facuta sau componentele sunt de proasta calitate?dar suntem ..... si asta ne ocupa tot timpul....

vanzare mare
Mironov Ion Valentin
http://www.barcute-plantat.com
0726424099

alex_m
Partener Crapmania.ro

Mesaj de alex_m »

NU m-am aprins deloc
Daca am facut referire la componete indoielnice pe care le folosesc unii nu m-am referit la tine pentru ca nici nu aveam de unde sa stiu ca pentru tine este o afacere. Ai dreptate ca trebuie sa ai si profit daca asta este o afacere, dar cazul unora care baga piese de 1000 ron si vor manopera tot atit mi se pare c-am deplasat, mie unul care am oarecare idee cum se construieste un navo. Poate pentru un necunoscator construirea unui navo este de domeniul SF-ului. Si crede-ma ca am vazut destule navo facute doar pentru profit iar calitatea si fiabilitatea erau indoielnice.
Sunt destui pescari care cind se duc sa cumpere o barcuta nu prea au habar ce doresc de la ea dpdv viteza, autonomie, stabilitate, etc sau chiar cred toate reclamele pe care le fac unii despre barcuta lor (cine ar putea crede ca o echipare motor 755 si acumulator 12V/7a ofera o autonomie de 10Km cind consumul unui motor 755 cu elice de 50 este undeva la 5.5A, de exemplu)
Pentru mine a fost doar o incercare sa recuperez o parte din banii bagati in diferite piese si in acelasi timp o alta experienta legata de constructia ei. Alta nu am sa mai fac pentru ca din punctul meu de vedere, care vreau sa o construiesc intr-un anumit fel trebuie sa cer prea mult ca sa am si profit.
Dar suntem ..... si asta ne ocupa tot timpul...

spor la vinzare

alex_m
Partener Crapmania.ro

Mesaj de alex_m »

:D

alex_m
Partener Crapmania.ro

Mesaj de alex_m »

alex_m
Partener Crapmania.ro

Mesaj de alex_m »

up

linkus

Mesaj de linkus »

Inseamna ca cele gen carponizer sint varza ?

alex_m
Partener Crapmania.ro

Mesaj de alex_m »

Depinde ce intelegem fiecare prin "varza".
Din punctul meu de vedere nu imi place ca la majoritatea barcutelor "made in china" toate electronica este pe o singura placa si orice se strica schimbi tot. Iar electronica este destul de slaba la cele ieftine si aici ma refer mai ales la partea de regulator pentru motor si la partea de emisie/receptie.
Dpdv stabilitate fiind coca catamaran sunt stabile. Dpdv viteza se misca c-am incet. daca sunt cu 2 motoare se misca mai bine dar autonomie este mai mica . Dar erau pe forumuri destui oameni nemultumiti de exemplu de modelul Carbonizer.

alex_m
Partener Crapmania.ro

Mesaj de alex_m »

1550 ron

alex_m
Partener Crapmania.ro

Mesaj de alex_m »

up