VOTEZI DEMITEREA LUI BASESCU?

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns

VEI VOTA PENTRU DEMITEREA LUI TRAIAN BASESCU?

DA
119
44%
NU
153
56%

Voturi totale: 272

Vladut Mateianu
CS SENZOR
Puncte: 0

Re: VOTEZI DEMITEREA LUI BASESCU?

Mesaj de Vladut Mateianu »

Se zvoneste ca Base a cerut listele cu cei care au fost la vot...De ce oare ? :roll: :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

SlCB

Mesaj de SlCB »

Vladut Mateianu scrie:Se zvoneste ca Base a cerut listele cu cei care au fost la vot...De ce oare ? :roll: :wink:
buna intrebarea...

popescugeorge

Mesaj de popescugeorge »

ma tem ca aia care si-au dat cu tesla'n coaie sunt plagiatorul si cacarau.daca stateau cuminti in banca lor aveau peste 50% in noiembrie,acum dupa ce-a vazut lumea ce jigodii sunt probabil o sa-l vedem pe Dan Diaconescu facand emisiuni de la palatul Cotroceni :lol: :lol: :lol:
Da ce pot sa zic, tipic romanesc : din 2 rele alegem o a treia varianta mult mai rea. Primim ce meritam asta e ....

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

MA DOARE SUFLETU`!
Cine-mi gaseste repede postarea cu calculul facut pentru costurile lu` Basescu, daca nu l-am demite ii dau mai multe ponturi despre pescuit.
Tre sa adaugam frate si pensiile impostorilor de la CCR daca nu sint demisi. Numai starvu` de Zegrean ne costa acum 3 miliarde pe an nemaivorbind si de ceilalti.
Tara asta pierde anual cred ca intre 3 si 5 milioane de euro numai pe pensiile viermilor.
Cred ca e timpul sa incepem sa vorbim de lucruri sfinte. "Tradare si subminarea economiei de stat". Daca ma chinui un pic il bag si pa Ponta in ecuatia asta.
Urban culture.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Adica ne fura noua de la gura, ne submineaza creditele ca sa mareasca bugetul presedintiei, al ICR si lu` Zegrean?
De-asta s-au despartit atatia oameni? De-asta s-au sinucis atatia oameni? De-asta isi pierd casele atatia oameni?
ROMANIAAA! TREZESTE-TEE!
Urban culture.

doru_croc
pescar de competitie

Mesaj de doru_croc »

miyagi scrie:Adica ne fura noua de la gura, ne submineaza creditele ca sa mareasca bugetul presedintiei, al ICR si lu` Zegrean?
De-asta s-au despartit atatia oameni? De-asta s-au sinucis atatia oameni? De-asta isi pierd casele atatia oameni?
ROMANIAAA! TREZESTE-TEE!
Cornele, tu mai bine iti vezi de somn ca ai luat-o razna rau de tot.
Pentru unii umorul este ca si o limba straina: fara subtitrare nu inteleg nimic!
Este de o mie de ori mai bine să fii optimist şi să te înşeli, decât să fii pesimist şi să ai dreptate.

CimpoeruM

Mesaj de CimpoeruM »

doru_croc scrie:
miyagi scrie:Adica ne fura noua de la gura, ne submineaza creditele ca sa mareasca bugetul presedintiei, al ICR si lu` Zegrean?
ROMANIAAA! TREZESTE-TEE!
:lol: :lol: :lol: :lol:

Digital
Pescar de competitie

Mesaj de Digital »

doru_croc scrie:
ROMANIAAA! TREZESTE-TEE!
Doru
Si cam cat sa doarma.....ca de vreo 1000 de ani tot dormim :lol: :lol:
Victor Conta
ROMANIA
Tara in care ingerii nu calca

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

O sa-i raspund eu in scurt timp cat trebuie sa dorm ca stiu despre ce e vorba.
Altfel, sa-mi descarc pozele si am sa-ti dedic una din ele cu somnu` pa care l-am adus de la Cazane saptamana trecuta :), daca despre silurus glanis era vorba Nea Dorule.
Explica-mi cine n-o ia razna in conditiile astea de trai? Poate doar Cimpo care rade la orice chestie cand n-are vorbele cu el.
Urban culture.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

miyagi scrie:
Florin Pata scrie:Nu-ti bate capul chiar atat de mult. Totul e indus. Trebuie sa fi neutral in vreme de haos.
Motoul lor: ... Daca nu reusesti sa-i convingi, zapaceste-i. ....
Divide et impera s-a fetisizat.
Totul e subliminal.
Nu e de pus botu`.
Nu este vreme de neutralitate ! Tot respectul pentru tine,esti unul dintre putinii oameni inteligenti care dezbat problema cu argumente ! Multi fac doar afirmatii(in cunostinta de cauza sau NU :oops: ) !
Asa cum a afirmat Pavel Corut "O natiune NU este infranta decat cand ultima persoana din aceasta este infranta!"
Sunt bucuros ca exista o "clasa!!!" inteligenta in Romania si aceasta natie nu va fi "infranta!" NICIODATA"!
In intreaga istorie a Romaniei(Daciei) au existat mii(milioane) de amibe si parameci care si-au murdarit valorile neamului pentru 1 kg de "fasole"!Majoritatea PERSONALITATILOR din Romania au avut sansa sa fie respectati "afara" deoarece in tara lor au fost umiliti!!!! :oops:
Citeste "rabdarea pietrelor" de Albert Casai. Nu e vorba de neutralitate ci sa nu cazi in capcana pe care o intind si unii si altii. Daca te expui prea tare te transforma intr-un fel sau altul in element de manevra.[/quote]

Scuze. Era vorba de "Rabdarea pietrelor" a lui Gligor Hasa
Urban culture.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”