VOTEZI DEMITEREA LUI BASESCU?

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns

VEI VOTA PENTRU DEMITEREA LUI TRAIAN BASESCU?

DA
119
44%
NU
153
56%

Voturi totale: 272

CimpoeruM
Puncte: 0

Re: VOTEZI DEMITEREA LUI BASESCU?

Mesaj de CimpoeruM »

miyagi scrie:O sa-i raspund eu in scurt timp cat trebuie sa dorm ca stiu despre ce e vorba.
Altfel, sa-mi descarc pozele si am sa-ti dedic una din ele cu somnu` pa care l-am adus de la Cazane saptamana trecuta :), daca despre silurus glanis era vorba Nea Dorule.
Explica-mi cine n-o ia razna in conditiile astea de trai? Poate doar Cimpo care rade la orice chestie cand n-are vorbele cu el.
cat costa kg de silurus la cazane,din cat stiu nu ai prins nimic ?

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

CimpoeruM scrie:
miyagi scrie:O sa-i raspund eu in scurt timp cat trebuie sa dorm ca stiu despre ce e vorba.
Altfel, sa-mi descarc pozele si am sa-ti dedic una din ele cu somnu` pa care l-am adus de la Cazane saptamana trecuta :), daca despre silurus glanis era vorba Nea Dorule.
Explica-mi cine n-o ia razna in conditiile astea de trai? Poate doar Cimpo care rade la orice chestie cand n-are vorbele cu el.
cat costa kg de silurus la cazane,din cat stiu nu ai prins nimic ?
Niciun ban. Eu am zis ca l-am adus nu si ca l-as fi prins eu.
Ideea e ca ma ocup si de somn de-ala ca sa fie lumea linistita. :mrgreen:
Urban culture.

doru_croc
pescar de competitie

Mesaj de doru_croc »

"Ştiu oameni care nu prea au dormit vara asta. Insomnii, caniculă, lovitură de stat... Ceva rău a plutit tot timpul în atmosferă.

Revenirea la normal e un proces similar cu decompresia la scafandri. Ridicarea bruscă la suprafaţă poate fi letală.

Iată câţiva paşi pentru revenirea la normal:

1. Evitaţi să mai citiţi ştiri sau să vă uitaţi la emisiuni televizate. Unele posturi, cum ar fi Antena3, vor rămâne în logica războiului şi urii.

2. Nu vă panicaţi la mesajele oricărui politician. Există aşa numiţi "soldaţi japonezi" care luptă şi după încetarea ostilităţilor.

3. Petreceţi mai puţin timp în casă şi, în special, pe internet. Ieşiţi afară cu prietenii şi familia şi evitaţi subiectele politice.

4. Dacă aveţi prieteni, colegi sau rude cu care aţi avut dispute "grele" în această perioadă, care au provocat rupturi "iremediabile", încercaţi să găsiţi punţi de comunicare – nimic nu e iremediabil.

5. Gândiţi-vă că tot ce s-a întâmplat în vara asta a fost doar un coşmar din care acum ne-am trezit cu toţii.

6. Citiţi cărţi de beletristică, evitaţi lecturile de memorii politice sau romane de război. Toate vă vor obliga să faceţi paralele care vă vor reaminti de visul urât.

7. Dacă aţi evitat să vă luaţi concediu în această vară (ştiu mulţi care din cauza evenimentelor nu au mai plecat în concediu), încă nu e târziu să o faceţi.

8. Dacă totuşi apar în discuţii referiri la evenimentele politice din această vară luaţi partea amuzantă, trataţi-le cu ironie.

Nu există niciun risc să uitaţi definitiv ce s-a întâmplat. Şi nici nu ar fi bine. Asta pentru că după 5 septembrie va începe campania electorală pentru alegerile parlamentare. Iar una din teme va fi lovitura de stat a USL. Vrând-nevrând veţi fi nevoiţi să vă aduceţi aminte. O să constataţi că veţi privi evenimentele dintr-o altă perspectivă. Nu neapărat mai detaşată, dar în orice caz se vor vedea mult mai limpede.

Avem nevoie măcar de această scurtă perioadă să ne vindecăm de ură şi răzbunare. Războiul se va întoarce şi va mai dura până în noiembrie. O pauză e necesară pentru a nu cădea în depresie. Nu, nu s-a instalat pacea. E şi greu să se întâmple asta din moment ce urmează confruntarea de la alegerile parlamentare. E doar un armistiţiu pe termen scurt pentru strângerea răniţilor de pe câmpul de luptă."
Remarcati ca am pus ghilimele sa nu ma acuzati de plagiat :lol: :lol: :lol:
Pentru unii umorul este ca si o limba straina: fara subtitrare nu inteleg nimic!
Este de o mie de ori mai bine să fii optimist şi să te înşeli, decât să fii pesimist şi să ai dreptate.

doru_croc
pescar de competitie

Mesaj de doru_croc »

La scurt timp după ce Cristi Minculescu a anunţat că părăseşte trupa Iris, membrii formaţiei au găsit deja un înlocuitor: Crin Antonescu. Acesta va fi vocal interimar la Iris, cu posibilitatea să devină vocal cu drepturi depline în caz că va confirma.

„A contat experienţa de la Cotroceni, dar şi faptul că a avut plete când era ministru al Tineretului. Însă cel mai mult ne-a plăcut la Crin Antonescu că vorbeşte engleza exact ca Cristi Minculescu. Sunt convins că va fi un vocal interimar de excepţie”, a declarat Nelu Dumitrescu, liderul trupei Iris.

Crin Antonescu a acceptat imediat oferta, mai ales că nu e nevoie să renunţe la cariera de politician. „Eu merg la Senat o dată la câteva luni, deci am timp suficient pentru a face treabă cu băieţii de la Iris. Singura mea condiţie a fost să schimbăm titlul piesei «Somn bizar» în «Somn de voie»”, a spus liberalul. :lol: :lol: :lol:
Pentru unii umorul este ca si o limba straina: fara subtitrare nu inteleg nimic!
Este de o mie de ori mai bine să fii optimist şi să te înşeli, decât să fii pesimist şi să ai dreptate.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Somnul ratiunii/natiunii naste monstrii.
Iris ramasese un ultim reper.
Acum a revenit Kempes. De ce sa se refaca Cargo?!
Vorba alora de la Antena 3 :mrgreen: . Daca-s bani pa conducta, nu conteaza de unde vin.
Vae victis!
Urban culture.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Vivat nuove comunistis!
Vivat nuove securistis!
Vivat feudaelismus!
Vivat Val Pangicus :x !
Urban culture.

Sionut

Mesaj de Sionut »

doru_croc scrie:"Ştiu oameni care nu prea au dormit vara asta. Insomnii, caniculă, lovitură de stat... Ceva rău a plutit tot timpul în atmosferă.

Revenirea la normal e un proces similar cu decompresia la scafandri. Ridicarea bruscă la suprafaţă poate fi letală.

Iată câţiva paşi pentru revenirea la normal:

1. Evitaţi să mai citiţi ştiri sau să vă uitaţi la emisiuni televizate. Unele posturi, cum ar fi Antena3, vor rămâne în logica războiului şi urii.

2. Nu vă panicaţi la mesajele oricărui politician. Există aşa numiţi "soldaţi japonezi" care luptă şi după încetarea ostilităţilor.

3. Petreceţi mai puţin timp în casă şi, în special, pe internet. Ieşiţi afară cu prietenii şi familia şi evitaţi subiectele politice.

4. Dacă aveţi prieteni, colegi sau rude cu care aţi avut dispute "grele" în această perioadă, care au provocat rupturi "iremediabile", încercaţi să găsiţi punţi de comunicare – nimic nu e iremediabil.

5. Gândiţi-vă că tot ce s-a întâmplat în vara asta a fost doar un coşmar din care acum ne-am trezit cu toţii.

6. Citiţi cărţi de beletristică, evitaţi lecturile de memorii politice sau romane de război. Toate vă vor obliga să faceţi paralele care vă vor reaminti de visul urât.

7. Dacă aţi evitat să vă luaţi concediu în această vară (ştiu mulţi care din cauza evenimentelor nu au mai plecat în concediu), încă nu e târziu să o faceţi.

8. Dacă totuşi apar în discuţii referiri la evenimentele politice din această vară luaţi partea amuzantă, trataţi-le cu ironie.

Nu există niciun risc să uitaţi definitiv ce s-a întâmplat. Şi nici nu ar fi bine. Asta pentru că după 5 septembrie va începe campania electorală pentru alegerile parlamentare. Iar una din teme va fi lovitura de stat a USL. Vrând-nevrând veţi fi nevoiţi să vă aduceţi aminte. O să constataţi că veţi privi evenimentele dintr-o altă perspectivă. Nu neapărat mai detaşată, dar în orice caz se vor vedea mult mai limpede.

Avem nevoie măcar de această scurtă perioadă să ne vindecăm de ură şi răzbunare. Războiul se va întoarce şi va mai dura până în noiembrie. O pauză e necesară pentru a nu cădea în depresie. Nu, nu s-a instalat pacea. E şi greu să se întâmple asta din moment ce urmează confruntarea de la alegerile parlamentare. E doar un armistiţiu pe termen scurt pentru strângerea răniţilor de pe câmpul de luptă."
Remarcati ca am pus ghilimele sa nu ma acuzati de plagiat :lol: :lol: :lol:

Acum ca Base e iar inapoi, va curge din nou lapte si miere ... ha ha ha ha
CS APS

doru_croc
pescar de competitie

Mesaj de doru_croc »

Nici vorba, dar se mai estompeaza aversa de voma care ne-a inundat in ultimul timp. :wink:

Sionut

Mesaj de Sionut »

doru_croc scrie:Nici vorba, dar se mai estompeaza aversa de voma care ne-a inundat in ultimul timp. :wink:
nu se va estompa ci va fi motiv de mai mult . Asa, fiecare are obiectul muncii, ca de pulime nu intereseaza pe nimeni :evil:
CS APS

viorel dulamita
pescar de competitie

Mesaj de viorel dulamita »

Sionut scrie:
doru_croc scrie:... ca de pulime nu intereseaza pe nimeni :evil:
...asta'i de vreo 22 de ani :mrgreen: ...

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”