Se mai poate repara?

Sectiune deschisa pentru orice subiect de discutie.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
dynamo
Puncte: 0

Se mai poate repara?

Mesaj de dynamo »

se mai poate repara?
Fişiere ataşate
2012-08-22 11.57.51.jpg
2012-08-22 11.57.51.jpg (88.14 KiB) Vizualizat de 1410 ori
2012-08-22 11.57.17.jpg
2012-08-22 11.57.17.jpg (95.12 KiB) Vizualizat de 1410 ori
Cele 4 minuni ale femeii:se uda fara sa intre in apa,sangereaza fara sa se taie,dau lapte fara sa pasca,si vorbesc fara sa fie intrebate

dynamo

Re: Se mai poate repara?

Mesaj de dynamo »

Lanseta a suferit un accident in timpul aruncarii saptamana trecuta,am folosit un momitor de 50 gr pe care l-am incarcat mai mult decat trebuia :evil: .Lanseta este Daiwa Emblem Carp 3,90m/3,75lbs model 2009
Cele 4 minuni ale femeii:se uda fara sa intre in apa,sangereaza fara sa se taie,dau lapte fara sa pasca,si vorbesc fara sa fie intrebate

dynamo

Mesaj de dynamo »

merci mult,am sa incerc acolo

Ungureanu Bogdan
pescar de competitie

Mesaj de Ungureanu Bogdan »

am rupt si eu una sub spigot,tot cu momitor.au fost in garantie,mi-a dat alta si le-am vandut apoi.
nu suntem singurii cu astfel de probleme,cineva din TM,parca a rupt din 4,3....este o problema de fabricatie,o cunoaste si producatorul.are mufare dubla,nu?superfex V-joint,care nu prea este reusita :wink:
catch&release

dynamo

Mesaj de dynamo »

mufare dubla superflex

Neamtul
pescar de competitie

Mesaj de Neamtul »

Problema asta se pare ca exista in mod special la loturile trimise in Romania(poate si alte tari din est).
Eu sunt membru pe multe forumuri din Germania si Austria si toata lumea le lauda, niciuna rupta, arunca bine, etc.
La noi intodeauna se aduce marfa de calitatea II si se vinde la preturi astronomice. Asa am mai vazut in Timisoara o lanseta Daiwa Infinity Advanced la care mandrina arata ca o chinezarie si mergea mai greu decat la cele din piata. Recent am avut in mana o lanseta de feeder, tot Daiwa, la care nu puteai sa-i montezi mulineta(!!) pentru ca mandrina era deformata, topita din fabrica.
Sunt convins ca ce se aduce la noi in tara sunt in multe cazuri...rebuturi, marfa cazuta de pe banda.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Liber la Discutii”