Moderatori: gor965, Adi Forest
Multam Stefane. Mi-a fost de folosinta. Am mai gasit pe net si alte informatii si m-am luat dupa ele. Cica de la Nord la Sud e mai spectaculos si cam asa a fost. Am plecat pe ruta Transfagarasan-Balea-Talmaciu-V. Sadului-Paltinis-Gura Riului-Tilisca-Dobra-Baraj Tau-Transalpina catre Runca.
Mersi Adi. Vezi ca Joi si Vineri dau o fuga pe la Maliuc unde pun pneumatica la apa si-mi vad niste prieteni cu care o sa fac si borsu` si apoi vad pana unde o sa bananai cu 8CP.odoctee scrie:frumos ai grăit maestre, te felicit pentru peripeții
vezi sa nu uiti sa treci pe la arbdd sa-ti iei permisele ca umbla baietii ...miyagi scrie:Mersi Adi. Vezi ca Joi si Vineri dau o fuga pe la Maliuc unde pun pneumatica la apa si-mi vad niste prieteni cu care o sa fac si borsu` si apoi vad pana unde o sa bananai cu 8CP.odoctee scrie:frumos ai grăit maestre, te felicit pentru peripeții
Da, corect. Niciodata n-am fost fara acte in regula in Delta si nici n-am de gand sa creez vreun precedent.odoctee scrie:vezi sa nu uiti sa treci pe la arbdd sa-ti iei permisele ca umbla baietii ...miyagi scrie:Mersi Adi. Vezi ca Joi si Vineri dau o fuga pe la Maliuc unde pun pneumatica la apa si-mi vad niste prieteni cu care o sa fac si borsu` si apoi vad pana unde o sa bananai cu 8CP.odoctee scrie:frumos ai grăit maestre, te felicit pentru peripeții
Nu-mi lipseste nici pe stadionDecebalus scrie:Sa iti iei si maceta cu tine...nu se stie niciodata ce ciulini iti cresc prin barca![]()