Fox Illuminated Euro Swinger cu cap de MK2

Anunturi de vanzare, cumparare sau inchiriere scule de pescuit second hand. Bisnita interzisa!

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965

sultanelu
Puncte: 0

Fox Illuminated Euro Swinger cu cap de MK2

Mesaj de sultanelu »

Vand 6 buc swingere Fox Illuminated Euro Swinger cu cap de MK2 cumparate de pe forum cu cateva zile inainte fiind preparate si modificate de vechiul proprietar pt avertizori delkim adica a modificat polaritatea ledurilor iar eu …la randul meu am modificat din nou polaritatea la un baiat priceput pt ca nu folosesc delkimuri si am fost o data la pescuit cu ele.
Le vand pt ca tocmai am primit cadou 6 Swingere Fox Illuminated Euro MK2
Poze…http://imageshack.us/g/89/dscn0166kjydc.jpg/

Pretul e acelasi cu care le-am luat adica 500 lei fix +eventual transportul cu orice vrea viitorul comparator

sultanelu

Re: Fox Illuminated Euro Swinger cu cap de MK2

Mesaj de sultanelu »

:mrgreen:
sultanelu scrie:Vand 6 buc swingere Fox Illuminated Euro Swinger cu cap de MK2 cumparate de pe forum cu cateva zile inainte fiind preparate si modificate de vechiul proprietar pt avertizori delkim adica a modificat polaritatea ledurilor iar eu …la randul meu am modificat din nou polaritatea la un baiat priceput pt ca nu folosesc delkimuri si am fost o data la pescuit cu ele.
Le vand pt ca tocmai am primit cadou 6 Swingere Fox Illuminated Euro MK2
Poze…http://imageshack.us/g/89/dscn0166kjydc.jpg/

Pretul e acelasi cu care le-am luat adica 500 lei fix +eventual transportul cu orice vrea viitorul comparator

Laurpopica

Mesaj de Laurpopica »

salut Sultanelule,

Iti fac o recomandare, inainte sa scapi de ele incearca-le pe cele noi. O sa ai surprize .

O zi buna.

sultanelu

Mesaj de sultanelu »

Laurpopica scrie:salut Sultanelule,

Iti fac o recomandare, inainte sa scapi de ele incearca-le pe cele noi. O sa ai surprize .

O zi buna.
Ms de recomandare....am fost aseara la pescuit cu ele si au fost ok.....tu ce surprize ai avut?

valabil

Laurpopica

Mesaj de Laurpopica »

Sincer, in afara de faptul ca arata mai bine, functional mie mi se par inferioare MKII-urilor. In pozitii ridicate si ma refer la pozitii nu foarte ridicate, se decupleaza singur firul de pe swinger . Asta se intampla deoarece pozitia capului, in pozitia orizontala a tijei, este diferita ca la MKII . Acesta din urma are o usoara inclinare catre inainte, care asigura un unghi mai mare de pivotare al tijei cu firul cuplat. In afara de asta, arculetele din capul swingerului, care asigura indexarea piesei si care cupleaza firul, sunt mai slabe si astfel se decupleaza mult mai usor de pe firul principal.
Cred ca vanzatorii stiu aceste lucruri de la pescarii care au achizitionat modelul acesta si ar trebui sa informeze producatorul de disfunctionalitatile acestuia.
Poate ai avut tu noroc si ai nimerit un lot mai bun dar sunt sigur ca mai devreme sau mai tarziu te vei lovi de aceste neajunsuri.

Succes.

sultanelu

Mesaj de sultanelu »

Laurpopica scrie:Sincer, in afara de faptul ca arata mai bine, functional mie mi se par inferioare MKII-urilor. In pozitii ridicate si ma refer la pozitii nu foarte ridicate, se decupleaza singur firul de pe swinger . Asta se intampla deoarece pozitia capului, in pozitia orizontala a tijei, este diferita ca la MKII . Acesta din urma are o usoara inclinare catre inainte, care asigura un unghi mai mare de pivotare al tijei cu firul cuplat. In afara de asta, arculetele din capul swingerului, care asigura indexarea piesei si care cupleaza firul, sunt mai slabe si astfel se decupleaza mult mai usor de pe firul principal.
Cred ca vanzatorii stiu aceste lucruri de la pescarii care au achizitionat modelul acesta si ar trebui sa informeze producatorul de disfunctionalitatile acestuia.
Poate ai avut tu noroc si ai nimerit un lot mai bun dar sunt sigur ca mai devreme sau mai tarziu te vei lovi de aceste neajunsuri.

Succes.
ms,deocamdata nu am avut probleme

sultanelu

Mesaj de sultanelu »

de actualitate

sultanelu

Mesaj de sultanelu »

sultanelu scrie:de actualitate