Salutare ! As dori un sfat pt achizitia unui telefon de la cei care folosesc telefoane dual sim. M-ar interesa un model cu ambele cartele active, atunci cand vorbesti pe o retea si te suna cineva de pe alta retea sa iti arate acest lucru. La apelare sa-si schimbe singur reteaua. Ideal fara touchscreen, model clasic cu butoane. Ce model recomandati ?
As mai dori niste lamuriri.
La acest model comutarea intre cartele sim se face manual sau automat ? De exemplu daca vrei sa apelezi pe cineva pe Vodafone si telefonul este in acel moment pe cartela Orange, telefonul face singur comutarea de pe o un sim pe celalalt ? Sau trebuie sa o faci manual, adica sa intri tu in setari si sa schimbi reteaua ?
Daca te suna cineva de pe Orange si tu in acel moment vorbesti pe sim-ul Vodafone, poti sa vezi in timpul convorbirii cine te suna in acel moment ?
Multumesc !
Hai sa le luam pe rand:
1. Ce inseamna automat? telefonul n-are de unde sa stie de pe ce cartela vrei tu sa suni. Are un buton exterior, cu care comuti de pe un sim pe altul. Tu iti alegi din agenda pe cine vrei sa suni, dupa care comuti din acel buton, cartela de pe care vrei sa faci apelul. Una dintre cartele este prioritara.
2. Daca te suna cineva de pe o retea si tu vorbesti in acel moment pe alta retea, te anunta cine te suna si poti raspunde ca la un telefon cu o singura cartela.
http://www.gsmland.ro/telefon-mobil-samsung-b7722-2887
Exista si varianta 7722i dar aia nu are camera frontala parca
Din păcate e cu touch. L-am avut si e ceea ce cauti tu. L-am returnat la emag pentru ca îmi trebuia un smartphone ca sa intru pe net cu el. La samsung îmi făcea probleme la navigare
eu am avut si SGH-D780 si B7722. chiar daca D780 este un model mai vechi e mult mai bun/fiabil decat b7722. si eu am folosit D780 aprox trei ani, fara probleme. la B7722 am renuntat dupa trei luni, multe bug-uri (poate varianta upgradata - B7722i - a rezolvat aceste bug-uri)
pe softpedia gasesti review-uri despre ambele telefoane.
Poti stimula si productia interna cumparand un Allview. Arata si merge bine.Seamana cu Samsung. L-am vazut la un prieten. Il gasesti si la Media Galaxy, desi nu cred ca este cel mai mic pret acolo, la vreo 1300 lei.
Allview am avut si eu si nu am fost mulțumit. Eu am avut modelul mai ieftin dar nu știe cand esti sunat simultan de pe ambele cartele. La mine cel puțin una părea ca e închisă cand se folosea cealaltă