Recomandare cort

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
darius123
Puncte: 0

Recomandare cort

Mesaj de darius123 »

Buna ziua.Vreau sa imi cumpar un cort de la Anaconda si nu sunt decis asupra modelului.Initial m-am gandit la un Fortress, dar m-am gandit mai bine si este cam mare pentru ce imi trebuie mie.Pe langa asta, nu am banii necesari pentru a achizitiona si Winter-skinul si am inteles ca face condens mare fara winterskin,neavand aerisiri.
Acum trebuie sa aleg intre Anaconda Arabesque si Anaconda Mst 10.000 Tepee TS 140.Arabesque este foarte mare la transport si este mai mic ca si Ts 140.
Eu inclin sa merg pe Tepee Ts 140, este dotat cu aerisiri mari in tavan, mic la transport, suficient de mare pentru 2 persoane, skin inclus.Singura probleme care ma pune pe ganduri, nu stiu cum face fata la furtuni si la frig, deoarece skinul nu este pe toata suprafata cortului si mi-a zis cineva ca s-ar putea sa intre vantul prin lateral si cortul fiind prevazut cu aerisiri in tavan, s-ar putea sa fie probleme.Nu am avut ocazia sa vad cortul montat si apelez la ajutorul vostru, care frecventati concursurile, poate ati avut ocazia sa vedeti corturi Anaconda montate.Daca aveti altceva sa imi recomandati, cu cea mai mare placere.Mentionez ca am tot campingul de la Anaconda si sunt foarte multumit si de aceea tin neaparat sa fie si cortul de la aceiasi firma.Va multumesc

Papiu Lucian

Re: Recomandare cort

Mesaj de Papiu Lucian »

I-ti recomand Anaconda Arabesque are membrana aquatex 2aerisiri spate si echipa de la anaconad le folosesc in competitie este un cort bun il poti achizitiona acum la pretul de 850 lei in oferta pina in 6 septembrie de la magazinpescari.ro

darius123

Mesaj de darius123 »

Va multumesc pentru ajutor.Stiam ca echipa Anaconda din Germania foloseste acest cort, dar la ei nu este problema de transport.Eu am o masina mica si este cam dificil avand in vedere ca are 170 cm la transport.Mai astepti si alte pareri....

darius123

Mesaj de darius123 »

Astept in continuare sfaturi.Asa cum am spus, pana acum sunt decis sa merg pe Anaconda Tepee Mst 10.000 TS 140 http://www.angelzentrale-herrieden.de/s ... 0-000.html
Singura problema, nu stiu cum se comporta la temperaturi extreme( sub 0 grade) si la furtuni datorita aerisirilor mari din tavan.Am inteles ca skin-ul nu acopera toata suprafata cortului si exista riscul sa intre vantul pe sub skin.La o ploaie puternica, nu stiu daca face fata skinul si atunci ma ploua prin acele aerisiri.
Cortul seamana destul de mult cu Jrc Sti 2 man, dar la acel model, skinul venea pe toata suprafata cortului, pana jos la cuie.

danicopros

Mesaj de danicopros »

arunca un ochi la ultimate ,foarte tapene corturi sunt detinator de unul si nu las scimba cu nimic,am prins si furtuna si -3 si rezista :wink:

darius123

Mesaj de darius123 »

Va multumesc pentru sfat.Asa cum am precizat, detin foarte multe produse anaconda de care sunt multumit si doresc sa cumpar un cort Anaconda, in banii( 700-800 ron) care ii dau pe cort nu pot sa am prea multe pretentii.
Se pare ca nu a vazut nimeni cortul Anaconda Tepee Ts 140 sau 205.O sa il cumpar si sper sa nu am dezamagiri.Multumesc inca o data...

robyvan
pescar de competitie

Mesaj de robyvan »

darius123 scrie:Va multumesc pentru sfat.Asa cum am precizat, detin foarte multe produse anaconda de care sunt multumit si doresc sa cumpar un cort Anaconda, in banii( 700-800 ron) care ii dau pe cort nu pot sa am prea multe pretentii.
Se pare ca nu a vazut nimeni cortul Anaconda Tepee Ts 140 sau 205.O sa il cumpar si sper sa nu am dezamagiri.Multumesc inca o data...
cere-i un sfat si lui Dan Bostioaca..... :wink:
slowly we rot- by Obituary

sorin_s

Mesaj de sorin_s »

robyvan scrie:
darius123 scrie:Va multumesc pentru sfat.Asa cum am precizat, detin foarte multe produse anaconda de care sunt multumit si doresc sa cumpar un cort Anaconda, in banii( 700-800 ron) care ii dau pe cort nu pot sa am prea multe pretentii.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

robyvan
pescar de competitie

Mesaj de robyvan »

sorin_s scrie:
robyvan scrie:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
crezi ca ar spune ca-i prost????? :lol: :lol: :lol:
slowly we rot- by Obituary

sorin_s

Mesaj de sorin_s »

nu ar spune ca e the best si asta pt orice produs anaconda :roll:

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”