Moderator: gor965
Ce-ar fi sa ne etalam si noi puterea?! Macar ca tara gazda. Sa vada lumea ca suntem uniti.irinel bunica scrie:Si pana la urma cum ajutam echipa nationala!? Eu ma ofer voluntar pe balta pe timpul competitiei! Se mai ofera cineva?
Tel de contact 0722557237; 0740272773
Vali, Claudiu, Felix & team nu ezitati sa ma contactati, voi fi alaturi de voi absolut gratuit si fara nici macar o obligatie! Placera va fi de partea mea! Va multumesc!
Un prieten imi scria zilele trecuteandrei vladeanu scrie:valerica,Val scrie:Si ce sa faca ? Pleaca si asta si o sa ajunga altul . Crezi ca va fi altfel ? SCuza-ma , dar deja ai 4 exemple de oameni .... Rosioru , Pangica , Vladeanu , Orhei ....nici unul nu a putut trece peste nimic din ce doreste sa faca AGVPS ... Ai alte propuneri mai bune ? Chiar toti am fost prosti si numai un altul e destept ? Ca sa ce ? sa le ia bomboana din gura si sa nu simta .... eram aproape cu Vladeanu ... dar au venit altii si le-au trezit simturile .Genes Florin scrie:Val, ai dreptate in ceea ce spui tu de orhei.
Dar macar sa transmita agvps-ului nemultumirea pescarilor.
Suntem o nstiune de natarai......![]()
daca nu pt. mine, macar pt. raposatul lv evita te rog asocierile astea de nume, care nu au nimic in comun cu realitatea.
eu iti inteleg demersul fratesc, dar zau ca nu e cazul.
Dadaca daca nu poata vb, ce face?Razvan Ulmeanu scrie:Genes!!!!!!!