Beheheeeeee,beheheeeeee,beheheeeeeee!!!!!

Sectiune deschisa pentru orice subiect de discutie.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
RazvanG
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Beheheeeeee,beheheeeeee,beheheeeeeee!!!!!

Mesaj de RazvanG »

Decebalus scrie:Te mananca tabla rau de tot pustiu,termina cu apelativele astea de copil.
Stai ca am aflat cine esti.Bai Le Gaga,bai slabutule,chiar vrei sa nu mai folosesti sticksurile alea pentru mancat :?:
Vezi lachioiule ca pentru tine trebuie sa-mi leg mainile la spate.Dar hai ca deja ma plictisesti.Ne vedem noi....fi fara teama :wink:
Nume utilizator schimbat din shimanobig in RazvanG

Claudiu Garlea
pescar de competitie

Mesaj de Claudiu Garlea »

Ajuns azi acasa, deschid si eu TV-ul si dau pe canalul de pescuit F&H, dadeau un concurs de pescuit de pe Doripescu, iar vocile pescarilor erau acoperite de niste unguri... Dau pe sport.ro, mare jos, steaua amendata cu 127.00lei, frumos, pana cand unul din comentatori zice

" acesti suporteri stelisti, care jignesc o intreaga etnie, ar trebui sa se uite in galeria lor, ca au si ei tigani, nu sunt singuri din Romania, ar trebui sa se uite ca simbolul lor este tigan" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: CULMEA, COMENTATORUL UNUL DIN SUPORTERII STELISTI CARE COMENTEAZA MECIURILE STELEI DE PE PROTV SI ORACAIE CA TOTI DRACII !!! FORZAAAAAAA

Se refera la Lacatus, Banel sau Tanase? Scrie-ne raspunsul tau si poti castiga o excursie la furat de lebede !

Cristi Chiritoi

Mesaj de Cristi Chiritoi »

GClaudiu scrie:Se refera la Lacatus, Banel sau Tanase? Scrie-ne raspunsul tau si poti castiga o excursie la furat de lebede !
Ma mir ca ai lipsa de bun simt si sa pronunti numele lui Lacatus asociat cu termenul de furat. Lacatus a adus multa bucurie in inimile romanilor, dar a avut si performante la echipa de club. Rusine sa iti fie.

Decebalus
Pescar de competitie

Mesaj de Decebalus »

Multi s-au injurat singuri la meciul cu Rapid :lol: :lol: :lol: :lol:
SpritZCarp

Claudiu Garlea
pescar de competitie

Cristi Chiritoi scrie:
GClaudiu scrie:Se refera la Lacatus, Banel sau Tanase? Scrie-ne raspunsul tau si poti castiga o excursie la furat de lebede !
Ma mir ca ai lipsa de bun simt si sa pronunti numele lui Lacatus asociat cu termenul de furat. Lacatus a adus multa bucurie in inimile romanilor, dar a avut si performante la echipa de club. Rusine sa iti fie.

Daca ai citit printre randuri, ce sa-ti fac, eram curios care este simbolul vostru rrom ! Eu n-am auzit de nici un simbol rrom, de-al vostru, dar asa a zis comentatorul.

Si eu recunosc : Danciulescu, Niculescu. Probabil cei mai mari atacanti din ultimul deceniu, sunt tigani din Oltenia. Si? Si-au facut datoria pentru Dinamo si poate multi altii, care n-au scris istorie pentru Dinamo ... insa galeria stelei a intrecut orice limita acum si inteleg cum gandesc ei ultras, dar cand m-am uitat in pozele alea de pe GSP si am vazut cati rromi erau la ei in galerie, mi s-a facut mie rusine de rusinea lor...

Stanescu Mircea

Mesaj de Stanescu Mircea »

Acum numai aveti subiecte ca sunteti penibili si va legati ca Lacatus este tigan. Mi-ar fi rusine daca eram dinamovist sa mai deschid gura nu inteleg de unde aveti atat tupeu catelusilor... P.s ala care se vede ultras de ne face ultrasii de canapea pe noi stai flexat acolo in groapa si latra mult si bine!

sandus.

Mesaj de sandus. »

steaua = otv= echipa prostimii

are vreunul dintre cei care posteaza pe aici (stelisti) o diploma de inginer la o facultate de stat ? aud ? :roll:

zfcristian
Pescar de competitie

Mesaj de zfcristian »

sandus. scrie:steaua = otv= echipa prostimii

are vreunul dintre cei care posteaza pe aici (stelisti) o diploma de inginer la o facultate de stat ? aud ? :roll:

Gogule stai cuminte acolo in groapa unde iti e locul ca stai bine !
Nu stiam ca e obligatoriu sa fii inginer si de asemenea ca de la stat ies doar ingineri

PS: AUZI DAR dINAMO E ECHIPA INGINERILOR, DE AIA ATI AJUNS IN GROAPA , FACETI FUNDATIA LA CEVA SAU INGROPATI CLUBUL?!? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ps1: Cand vrei te invit sa vii sa vezi ingineri lucrand pe post de secretara ,raspunde la telefon si face programari , d'astia cu diploma de la Stat! KKT !!!!

Cusca ma n-auzi !!!!

Decebalus
Pescar de competitie

Mesaj de Decebalus »

bOSSAKE scrie:Acum numai aveti subiecte ca sunteti penibili si va legati ca Lacatus este tigan. Mi-ar fi rusine daca eram dinamovist sa mai deschid gura nu inteleg de unde aveti atat tupeu catelusilor... P.s ala care se vede ultras de ne face ultrasii de canapea pe noi stai flexat acolo in groapa si latra mult si bine!

bossake :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Esti ruda cu asta dupa nume..ai cautat mult nickul asta de coca..lar?
SpritZCarp

Claudiu Garlea
pescar de competitie

bOSSAKE scrie:Acum numai aveti subiecte ca sunteti penibili si va legati ca Lacatus este tigan. Mi-ar fi rusine daca eram dinamovist sa mai deschid gura nu inteleg de unde aveti atat tupeu catelusilor... P.s ala care se vede ultras de ne face ultrasii de canapea pe noi stai flexat acolo in groapa si latra mult si bine!
Tu cred ca ai invatat in 114, nu? In Bucuresti :).

Bine, poate Lacatus nu era tigan, dar Ilie Dumitrescu cu siguranta e, dar cu siguranta e unul dintre cei mai cizelati jucatori de fotbal dupa Cornel Dinu. Iar ca fan al fotbalului romanesc, nu poti sa-l adori pe Rica Raducanu. Insa nu poti sa-l respecti pe Tanase, care nu articuleaza 2 cuvinte.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Liber la Discutii”