OFUSCARI TOMULESCU

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Gabi Tomulescu
Puncte: 0

OFUSCARI TOMULESCU

Mesaj de Gabi Tomulescu »

gabisandu scrie:
gabi scrie:pai ce sa zici si tu acum....
nu sunt decat 2 din 3...
Pai ce mai ramanea sa fi fost 1 din 3.
Mai important este ca nu este 3 din 3. :wink:

P.S. - Hai Romania... Hai Brasovul...
ce mai lipsea unul...

te-a parasit Doamne Doamne...l-ai tradat....prin rautate si meschinarie.
:D :D :D :D :D :D
The One Team Romania
Event Promoter IBCC

gabisandu
Pescar de competitie

Re: CAMPIONATUL MONDIAL-CORBU ROMANIA 2012

Mesaj de gabisandu »

gabi scrie:
gabisandu scrie:
gabi scrie:pai ce sa zici si tu acum....
nu sunt decat 2 din 3...
Pai ce mai ramanea sa fi fost 1 din 3.
Mai important este ca nu este 3 din 3. :wink:

P.S. - Hai Romania... Hai Brasovul...
ce mai lipsea unul...

te-a parasit Doamne Doamne...l-ai tradat....prin rautate si meschinarie.
:D :D :D :D :D :D
Nu-s eu vreun sfant dar ma iubeste stai linistit. :D
Doamne Doamne e de partea mea dar il mai lasa si pe " :twisted: " sa-si faca spectacolul. Doar sa arate adevarata fata a prietenilor.
Nu este cu referire la tine, e mai mult asaaa la modul general. :D :D :D :D :D :D

Gabi Tomulescu

aici ai dreptate...daca ai fi asa tot timpul.
macar eu asa te-am cunoscut, drept, fara interese ascunse, si demn de un prieten.

pacat ca te-ai schimbat.
The One Team Romania
Event Promoter IBCC

Vasilica Baboieru

Mesaj de Vasilica Baboieru »

Vladut Mateianu scrie:
Vasilica Baboieru scrie:Sa se traga din nou grilele :lol: Sa se anuleze tot ,ca doar suntem in romania :lol:
Mai primesti vreun os ptr asemenea postari ? Iti mai arunca Rudeanu din ce a furat anul asta ? Atunci merita sa-ti tocesti degetele " campionule national" !

Iar te iei de mine aiurea ,tu nu vezi ca ai numai venin in tine ? Cine nu este cu tine este dusmanul tau ?Te cunosc de suficient timp,ca sa-mi dau seama de asta ,iar de ros rod la fel cum rod si de la tine adica comercializez produse ,nu primesc bani de la nimeni.
vreau sa pescuiesc in ape limpezi

gabisandu
Pescar de competitie

Mesaj de gabisandu »

Nici vorba Gabita. Eu nu m-am schimbat.
Personal nu am nimic cu tine. Esti un pescar bun si toti recunosc asta. Partea proasta la tine este ca ai impresia cum ca toti vor sa te fure si comploteaza impotriva ta.

As spune ca tu te-ai schimbat. Intreba si pe altii care ti-au fost mai apropiati decat mine.

Gabi Tomulescu

gabi pacat ca este anul 2010 intre noi ca altfel m-ai fi inteles.
nu redeschid discutia de atunci ...
referitor la anul asta noi am fost acuzati si s-a demonstrat ca pe nedrept...atat.
s-a realizat un complot aiurea...si atunci am reactionat... si a iesit tot circul. dar eu inapoi nu mai dau.

jur ca nu m-am schimbat deloc doar ca am pretentia sa nu fiu luat de prost.
The One Team Romania
Event Promoter IBCC

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Vasilica Baboieru scrie:
Iar te iei de mine aiurea ,tu nu vezi ca ai numai venin in tine ? Cine nu este cu tine este dusmanul tau ?Te cunosc de suficient timp,ca sa-mi dau seama de asta ,iar de ros rod la fel cum rod si de la tine adica comercializez produse ,nu primesc bani de la nimeni.

Am venin cand vine vorba de persoanaje ca tine, daca doream te cumpara pasha cu tot cu masina ca sa pescuiesti ptr el...pe bani ! adica ca mercenarii, aici s-a ajuns cu pescuitul de competitite, sa te duci la cine iti da mai mult...inima nu are niciun cuvant de spus in fata stomacului.... :oops:

apropo, ca tot esti tare in gura, cat te-a costat participarea la CN ? cat ai platit la transport, cazare, mancare, etc ? hai sa vedem...
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Gabi Tomulescu

si pe ce criterii ar trebui sa ne alegem echipele...altele decat colegi de echipa, si cheltuieli cat mai mici.
lumineaza-ne tu...corectule.

jigneste tu... pina o sa-ti sara ceva in dinti. cu d'astia ca tine asta e singurul mod de corectie. vai de capul tau.
The One Team Romania
Event Promoter IBCC

Vasilica Baboieru

Mesaj de Vasilica Baboieru »

Destul, nu trebuie sa-ti dau tie explicatii. Si de ce il tot bagi pe Pasha in fata? M-a sunat baiatu' si m-a intrebat ,dar deja luasem o hotarare si nu a fost vb de nici un leut asta e numai in capul tau ,si apropo ia vezi ma vand ?iti spun eu ca nu ,ma duc cu sufletu' si ma duc acolo unde cred eu ca am facut o echipa competitiva, si mai important ,ma duc aproape de prieteni! Tu inca crezi ca daca cumperi pe cineva faci treba?Cred ca ai vazut destule exemple.
vreau sa pescuiesc in ape limpezi

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Bai nu va mai certati ca ne vad italienii si incep sa ne barfeasca in "La guardia" cum am facut si noi.
Si nici n-are rost sa emitem teorii de valoare ca balta s-a schimbat de la CN-u pana acuma. Din cate am inteles are inca 100 de tone de crap in plus asa ca si vechile standuri mai slabe pot deveni eficiente, sau cele modeste pot fi prolifice. Pe de alta parte George are dreptate. Si vremea e alta. Daca se schimba vanturile sau il influenteaza presiunea atmosferica se poate spune ADIO la tot ce s-a aflat in urma CN-ului.
Ideea e alta. ENERGY nu trebuie sa se supramotiveze ca sa ne faca noua pe plac si sa greseasca aiurea nemaiputandu-se concentra si nici prada la capcana emotiilor sa nu se lase, vazandu-se in fata unui astfel de eveniment. Emotiile sunt inerente si daca te obisnuiesti cu ele si inveti sa lucrezi sub imboldul emotiilor vei putea face treaba serioasa.
Hai sa asteptam sa vedem cum incepe sa mearga balta si cum va fi vremea si apoi ne dam cu parerea ca mai citesc si baietii si-i bagam in ceata.
Urban culture.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”