Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Da, dar asta nu inseamna ca n-ar trebui sa faca o cupa ceva de departajare. Macar de amorul artei, de dragul competitiei sau al sportivitatii si fair play-ului, ca o reparatie morala si nu ma refer aici la cele materiale care ii privesc in mod direct. Pe de alta parte si Energy-ul ne e dator sa raspunda provocarii, macar cum a raspuns Carpingul lasandu-i sa realizeze in liniste event-ul.danielcotoz scrie:totusi cred ca nervii si frustrarile vor disparea si va fi alta atmosfera. e normal sa fie incordata acum insa e pacat sa se duca mai departe. Ii inteleg pe de-o parte pe cei de la carping ca nu e tot una sa stai acasa sau sa ai sanse mari sa devii campion mondial in domeniul in care ti-ai dedicat viata. hai sa fim realisti, oricare din noi am fi la fel. dar asta nu scuza limbajul lui gabi (singura scuza e doar frustrarea).
eu cred in ei si ca vor reveni la sentimente mai bune uni fata de ceilalti
Pescuieste in afara standuluisebas scrie:Asta tocmai a scos un peste da ce draq face pe masa !?![]()
![]()
![]()
corect...marlboro scrie:o sa iti raspunda baietii care au fost la nationale de ce pescuieste pe masa...agatatura
http://www.youtube.com/watch?v=_Nfdwx-G ... ata_player