Moderator: gor965
BIG LIKEgabisandu scrie:Sa nu uitam.
FELICITARI ORGANIZATORULUI. FELICITARI d-lui CARSTOCEA. O organizare cum n-a mai fost in istoria CM.
Felicitari si lui Andrei Vladeanu. El este cel care a adus campionatul mondial la noi in tara.
Multumim si tie LV. Stiu ca acolo sus iti rade fata.
Multumim celor care au stat in spatele romanilor si iau incurajat in frunte cu Victor Oana.
Bineinteles ca Bravo, dar vreau sa vad negru / alb. Sint satul de surprize proaste.CimpoeruM scrie:CE FACI MAH ?INCURCI DRUMUL CU ARATURA ?tu de partea cui esti ?Bravo ROMANIA !!!!miyagi scrie:Trebuie sa asteptam decizia FIPS-ed, Matteoli sau cum il cheama pa ala ca noi pana acu` ne-am agitat pe clasamentul RIG Service.cezar.ch scrie:În sectorul A, sarbii au rămas pe 4. Mulţămim, fraţi moldoveni !
Sarbii fac 8 puncte... şi vor lua bronzul !
Să vedem şi C-ul, dar mai ai bine de 7 puncte, n-au ce obţine bulgarii !
asa este. castigarea nu a stat doar in pescarii din stand ci intreg stafului. organizarea a fost de exceptie am inteles deci .... toate una peste alta au dus la enorma noastra bucurie.mazare scrie:Sa nu uitam.
FELICITARI ORGANIZATORULUI. FELICITARI d-lui CARSTOCEA. O organizare cum n-a mai fost in istoria CM.
Felicitari si lui Andrei Vladeanu. El este cel care a adus campionatul mondial la noi in tara.
Multumim si tie LV. Stiu ca acolo sus iti rade fata.
Multumim celor care au stat in spatele romanilor si iau incurajat in frunte cu Victor Oana.
De ce sa nu? Sud Africanii ca si bulgarii au epuizat stocurile de Carping si Senzor ca stiau ca astea o sa faca competitie celor de la Energy care aveau nada proprie si sa le fie lor mai usor. Ca au pescuit dup-aia cu ce au stiut ei e alta poveste.florinbrasov scrie:INTREBARE CAPCANA .rudeanu va avea curaj sa le ia interviu