CAMPIONATUL MONDIAL-CORBU ROMANIA 2012

Discutii legate de desfasurarea evenimentului, organizare, clasamente, fotografii, propuneri, sedinte, polemici.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
trandafir
Puncte: 0

Re: CAMPIONATUL MONDIAL-CORBU ROMANIA 2012

Mesaj de trandafir »

FELICITARI CAMPIONILOR MONDIALI
ASTEPTAM SI FELICITARILE GUVERNULUI ROMANIEI SI PENTRU PESCUIT LA CRAP ,NU AM VAZUT ABSOLUT NICI UN COMENTARIU LA UN POST TV DESPRE ACEST CAMPIONAT MONDIAL DE PESCUIT LA CRAP DECAT LA PV -TV -RUSINE AGVPS-,, declaratie PENTRU BANI ORHEI - FELICITARI CLAUDIU SI ANTREG LOTULUI ROMAN AN FRUNTE CU VALI MARTOIU SI DL CARSTOCEA ... (guvernul romaniei este preocupat cel mai mult de DAN DIACONESCU si interesele politice ,decat .......................' UN TITLU MONDIAL ''

Claudiu Garlea
pescar de competitie

Mesaj de Claudiu Garlea »

trandafir scrie:FELICITARI CAMPIONILOR MONDIALI
,NU AM VAZUT ABSOLUT NICI UN COMENTARIU LA UN POST TV DESPRE ACEST CAMPIONAT MONDIAL DE PESCUIT LA CRAP '

Mai schimba canalul, pe Fox Kids nu da despre CM2012 . :lol: :lol: :lol: :lol:

ciprian_galic

Mesaj de ciprian_galic »

Campionilor, ati facut fericiti o natie intreaga de pescari romani ! Ati reusit sa daruiti acestora cea mai mare bucurie din istoria pescuitului romanesc. Era si timpul.
Si nu numai ca sunteti campionii mondiali, dar ati rupt sirul rezultatelor mondiale a Africii de Sud, care era precum Bau-Baul mondialelor. Mi se face pielea de gaina cand ma gandesc la momentul in care au venit la voi sa va stranga mana si sa va felicite.
Din Moldova nu va pot transmite decat ... RESPECT !
Campion national - 2010
FISHING ACADEMY IASI

dodo63

Mesaj de dodo63 »

Ieri a fost ziua echipei Romaniei, toti am fost cu ochi pe ei, am trait alaturi de ei, iar la sfarsitul concursului i-am felicitat pentru ca meritau.
Azi am urmarit pozele cu festivitatea de premiere si mi-am adus aminte ca am omis pe cineva care chiar merita respectul nostru pentru superba organizare si superba ambianta de la acest campionat mondial, cat si de la cel national, iar pentru asta voi multumi stafului de la RIG SERVICE!
In ceea ce-l priveste pe domnul Carstocea, cuvintele sunt prea sarace in continut ca sa-mi pot exprima sentimentele de recunostinta, si ca sa nu omit ceva spun doar atat: exista pe lumea aceasta (desi foarte putini) oameni de mare caracter,
DUMNEAVOASTRA, SUNTETI UNUL DINTRE EI!
Ajuta-ma Doamne, sa prind si eu un peste!...asta ca sa nu mai trebuiasca sa mint

Alex0711

Mesaj de Alex0711 »

SINCERE FELICITARI!!!
SUNTEM MANDRI DE VOI - TOATA ROMANIA!!!!

MA INCLIN!
Alex0711 (Calaretu Alex)
TWO CARP TEAM

Cristi Chiritoi

Mesaj de Cristi Chiritoi »

FELICITARI !!! BRAVO !!!...MANDRI CA SUNTEM ROMANI SI CONTEMPORANI CU VOI !!!

al. trentea

Mesaj de al. trentea »

Acum cateva minute, pe postul de radio Europa FM, grupul de trei idioti, din care perla coroanei o reprezinta Monica Anghel, faceau misto de campionatul mondial de crap. Radeau si nu-si inchipuiau cum Romania a castigat avand puncte mai putine decat Bulgaria (!?). Poate careva dintre voi sa-i lumineze pe penibili, ca eu sunt cam departe...
Oricum, rusine prezentatorilor care nu s-au informat mai intai, inainte sa-si expuna secretiile pe undele radio.
Pescari 4Ever / "Fusion 4 Energy" - Fishing Club Barcelona

valibev

Mesaj de valibev »

Maxime felicitari!
Jos cu palaria in fata voastra!!!

Dan Badarcea

Mesaj de Dan Badarcea »

Ovidius Constanta

jdmishere

Mesaj de jdmishere »

Felicitari baieti pentru cà fiecare picior in fund l-ati considerat un pas inainte, pentru ca v-ati vazut de treaba si ati castigat aurul mondial!
Felicitari organizarorilor pentru modul in care ati prezentat lumii o bucata mica din aceasta tara in care traim.
Felicitari AV&CO pentru aducerea CM-ului in Romania!
Multumiri concurentilor pentru modul in care ne-au facut sa traim acest mondial si pentru ca prin indarjirea cu care au concurat au scos si mai mult in evidenta valoarea lotului romanesc.
Bravo tuturor celor care au sustinut echipa Romaniei pe parcursul concursului!

Rusine tuturor canalelor media din Romania care nu au mediatizat acest eveniment.

Bravo baieti inca o data si sa o tineti tot asa multi ani de acum inainte!
Dragos MARDARE
CS APS

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul Mondial de Pescuit la Crap”