Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Ce stie astia mah ?!Remus Munteanu scrie:Daca tin minte bine,doi pe sector..Era pe vaci2 si la un moment-dat era unu la general si a prins si unu de nouaspe si ceva..deci era pe val
..Dar s-a accidentat
.A explicat el foarte bine la premiere starile prin care a trecut...
Ti-e fricaaaa de mineeeeelaurentiu sarghie scrie:Remus , apropo's ai idee pe ce loc a iesit la Crapmania? Auzi, cica si-a rupt spatele la vaci 2, mai bine isi rupea degetele sa nu mai poata tasta.....nu mai intoxica forumul![]()
![]()
Frate eu sint constient de asta, dar prea multa lume constipata, habarnista sau rea e pe-aici de strica totul.Remus Munteanu scrie:Fara suparare...![]()
Esti diliu rau de tot...
Oricum cu tine ,cu Popestii si cu inca vreo doi nebuni ,avem divertismentul asigurat in iarna asta![]()
Fereasca Dumnezeu sa fi castigat Crapmania in primavara ,ca nu se mai intelegea nimeni cu tine...
miyagi scrie:Ti-e fricaaaa de mineeeeelaurentiu sarghie scrie:Remus , apropo's ai idee pe ce loc a iesit la Crapmania? Auzi, cica si-a rupt spatele la vaci 2, mai bine isi rupea degetele sa nu mai poata tasta.....nu mai intoxica forumul![]()
![]()
! Imi urezi sa-mi rup deshtilii, `Ai?!!!!
Daca scap anul asta de operatie si se aseaza plasa bine ca sa se vindece hernia cum trebuie, la anu` va calaresc grav de tot.
Da` lasati astea. Ziceti cu CN-u` si CM-u`. "Pe fata" ca daca nu va caut postarile din urma. Pana la iarna trebuie material.
Bai Laurentiule oare nu te-oi crede si tu toata lumea? Credeam ca sti de gluma insa pana la Pacalici zic sa te mai gandesti ca nici tu nu esti vreo piesa de pescar competitional de crap. Inafara de anii astia de cand te chinui nu prea ti-am vazut semnatura la podiumuri. Eu macar am o scuza ca-s incepator. Tu ce frustrari ai ?[/quote]miyagi scrie:[quote="laurentiu sarghie
Chiar nu vezi ca n-are nimeni chef de tine???? Tu centrezi , tu dai cu capu'. Cauta-ti alte procupari , de exemplu SUDOKU, sau daca e prea greu incearca PACALICI.