DECIZIE AGVPS REFERITOARE LA CAMPIONATUL MONDIAL

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
matei1971
Puncte: 0

Re: DECIZIE AGVPS REFERITOARE LA CAMPIONATUL MONDIAL

Mesaj de matei1971 »

stefanmuraru scrie:
marussik scrie:Si daca ies campioni mondiali si in 2013 nu ar fi normal sa i-si apere in continoare titlul?

Mi se pare corect doar dintr-un singur punct de vedere - ca lotul national sa aiba timp un an pentru a se pregati pentru CM.

Din celalat punct de vedere - daca sunt castigatori ai CM-ului - sa mearga si la umatorul CM nu mi se pare corect, deoarece oamenii/pescarii trebuie sa isi dovedeasca forma buna an de an pentru a prinde lotul national.
Păi, daca sunt campioni mondiali ce forma mai trebuie sa dovedească?
Când esti mort, nu stii asta - dar ii afecteaza pe ceilalti. La fel si când esti prost.

stefanmuraru
pescar de competitie

Mesaj de stefanmuraru »

matei1971 scrie:
stefanmuraru scrie:
marussik scrie:Si daca ies campioni mondiali si in 2013 nu ar fi normal sa i-si apere in continoare titlul?

Mi se pare corect doar dintr-un singur punct de vedere - ca lotul national sa aiba timp un an pentru a se pregati pentru CM.

Din celalat punct de vedere - daca sunt castigatori ai CM-ului - sa mearga si la umatorul CM nu mi se pare corect, deoarece oamenii/pescarii trebuie sa isi dovedeasca forma buna an de an pentru a prinde lotul national.
Păi, daca sunt campioni mondiali ce forma mai trebuie sa dovedească?
Forma fizica.... :lol:
Omul este facut sa evolueze..unii mai mult altii mai putin in aceeasi perioada de timp. De unde stii ca intr-un an nu se gasesc alti "evoluati" ?

florinbrasov

Mesaj de florinbrasov »

stefanmuraru scrie:

Păi, daca sunt campioni mondiali ce forma mai trebuie sa dovedească?[/quote]

Forma fizica.... :lol:
Omul este facut sa evolueze..unii mai mult altii mai putin in aceeasi perioada de timp. De unde stii ca intr-un an nu se gasesc alti "evoluati" ?[/quote]

[am presimptirea ca iti plac glumele.ai cunoscut lotul national de anul acesta ?i-ai vazut pe balta? ai pescuit cu ei?
iti voi raspunde eu conditia fizica pt. ei in pescuitul de viteza e ca si cum tu mergi zilnic la servici.sun capabili ca in 3 zile de concurs sa nu doarma de loc .iti spun eu ca ii cunosc .si iti schimba betele la 20 de minute lejer toate 4 in tot acest timp .
eu cand i-am vazut pe balta am crezut ca visez cum aratau dupa 2 zile de pescuit fara somn .si nu erau campioni nationali si apoi mondiali :D
de forma ,ei au castigat intr-un an cat nu au castigat altii intr-o viata de om .
la ei a durat mai mult sa se formeze o echipa si sa aibe cineva initiativa sa ii adune .
clubu energy daca nu ma insel exista de anul acesta .
felicitari MARTOIU pt. ca a fost un meneger bun si a stiut cel mai bine sa aleaga acesti viitori campioni mondiali.
Restul e meritul lor ca pescari si al lui Martoiu ca a avut curajul sa investeasca in ei/color]
nu e important cat prinzi ,important este sa respecti pescarul de langa tine.

stefanmuraru
pescar de competitie

Mesaj de stefanmuraru »

Nu trebuie sa cunosc lotul national 2012 pentru a face afirmatiile de mai sus.

Am toata stima pentru membri lotului national 2012 si cred ca pot reprezenta Romania si in 2013 dar mi se pare prea mult ca daca o echipa castiga anul acesta sa mearga in urmatorii 2-3-4 ani numai ei la CM. Sunt de parere ca intr-un an multi din pescarii de acum pot ajunge la aceleasi performate fizice ca cei care au castigat acum CN-ul

florinbrasov

Mesaj de florinbrasov »

stefanmuraru scrie:Nu trebuie sa cunosc lotul national 2012 pentru a face afirmatiile de mai sus.

Am toata stima pentru membri lotului national 2012 si cred ca pot reprezenta Romania si in 2013 dar mi se pare prea mult ca daca o echipa castiga anul acesta sa mearga in urmatorii 2-3-4 ani numai ei la CM. Sunt de parere ca intr-un an multi din pescarii de acum pot ajunge la aceleasi performate fizice ca cei care au castigat acum CN-ul
spune-mi o balta la care tu poti face aceste performante fizice in afara de corbu?
si eu sustin sa mearga de 100 de ori la campionatul mondial ,daca e nevoie si ei isi apara titlu castigat de 99 de ori .GRESESC CUMVA(deja visez.(de 99 de ori campioni mondiali)dar sunt numai puncte de reper)
nu e important cat prinzi ,important este sa respecti pescarul de langa tine.

Rusu Andrei

Mesaj de Rusu Andrei »

si Africa de Sud a trimis aceeasi selectionata ani la rand.Cine poate fi mai pregatit fizic decat o campioana mondiala????Si normal,cand o pecesc se fac din nou calificari cum probabil va face si Africa de Sud in 2013.
Oricum Energy are sanse mari sa castige si CN in 2013 8)

stefanmuraru
pescar de competitie

Mesaj de stefanmuraru »

florinbrasov scrie:
stefanmuraru scrie:Nu trebuie sa cunosc lotul national 2012 pentru a face afirmatiile de mai sus.

spune-mi o balta la care tu poti face aceste performante fizice in afara de corbu?
si eu sustin sa mearga de 100 de ori la campionatul mondial ,daca e nevoie si ei isi apara titlu castigat de 99 de ori .GRESESC CUMVA(deja visez.(de 99 de ori campioni mondiali)dar sunt numai puncte de reper)
Am zis eu ca eu s pot face asemenea performatele fizice?

La cum zici tu hai sa nu mai facem niciodata CN si lotul Energy Brasov sa mearga forever la CM.

Normal ar fi ca ei sa isi dovedeasca forma fizica si cunostintele an de an pe balta.
O varianta ar fi ca Energy Brasov sa mearga la CM in 2013, dar in acelasi timp sa sa tina CN in 2013 si castigatoarea CN-ului 2013 sa mai dispute 3 etape cu lotul Energy in 2014 pe balta pe care se va tine CM 2014. Castigatorul va merge la CM 2014.
Sansele ca Romania sa isi pastreze titlul in urmatorii ani sunt mult mai mari dupa 3 etape pe balta de concurs (asa cum a fost si anul acesta).

RSC
Pescar de competitie

Mesaj de RSC »

Decizia aceasta este demult luata si anuntata, ce rost mai avea deschiderea acestui topic? Daca Romania e campioana mondiala e normal ca si la anu' sa fie reprezentata de acelasi lot. Orice discutie in plus e doar "trafic".
"Keep it simple!"

ciprian_galic

Mesaj de ciprian_galic »

Vladut Mateianu scrie:Agvps a luat decizia ca echipa Romaniei, campiona mondiala la pescuit, sa ramana neschimbata ptr 2013, urmand sa-si apere titlul obtinut in Portugalia, la Montargil.
Nu mai au rost discutiile cu privire la nationala Romaniei pentru cm.2013 - Este o decizie corecta !
Vladut Mateianu scrie: In 2013 campionatul national se va desfasura tot la Corbu, in 3 manse, dar cu distante mai mari intre etape, urmand ca lotul castigator sa reprezinte Romania in 2014, la campionatul mondial care se va desfasura in Ucraina !
Doua intrebari:
1. C.S. Energy Brasov participa la cn-2013 ?
2. Daca baietii nostrii de aur isi vor pastra titlul in Portugalia, cine va reprezenta Romania in 2014 ???
La a 2-a intrebare raspunsul ar fi simplu :D
Campion national - 2010
FISHING ACADEMY IASI

iulian staicu

Mesaj de iulian staicu »

din postura de participant la CN 2012 cat si ca spectator al CM 2012 , consider ca nivelul echipelor participante la CN a fost mult peste o mare parte din cele de la CM , din acest motiv consider ca o echipa calificata sa reprezinte Romania dupa castigarea CN (3 MANSE) va fi intotdeauna mai puternica cat si legitim aleasa pentru a reprezenta Romania . Varianta ca castigatoarea CN sa aibe o finala cu Energy Brasov si in urma acestei finale sa se stabileasca reprezentanta nu functioneza deoarece se elimina hazardul si influienta echipelor vecine ,etc.

Iulian Staicu

CCC Club Crap Corbu
ccc corbu constanta

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”