FC Steaua Bucuresti - CF Otelul Galati 02.09.2012 Steaua (Ghencea) 12.320Vali Vesa scrie:Dinamo-Pandurii - 13545 spectatori
Steaua-Rapid - 42876 spectatori
No comment !!!
PS Multumim Dinamo![]()
![]()
Dezinformatoruleeeeeeeeeee

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
FC Steaua Bucuresti - CF Otelul Galati 02.09.2012 Steaua (Ghencea) 12.320Vali Vesa scrie:Dinamo-Pandurii - 13545 spectatori
Steaua-Rapid - 42876 spectatori
No comment !!!
PS Multumim Dinamo![]()
![]()
zfcristian scrie:Cusca ma ! :
Ai dreptate si o sa ma opresc aici !Vladut Mateianu scrie:zfcristian scrie:Cusca ma ! :
Iti poti sustine echipa favorita si fara sa jignesti alti suporteri..... Citesc acest forum si copii si femei....
Iarta-l Vladut ,am vazut ca se ocupa cu pigeons,de acolo i se tragezfcristian scrie:Ai dreptate si o sa ma opresc aici !Vladut Mateianu scrie:zfcristian scrie:Cusca ma ! :
Iti poti sustine echipa favorita si fara sa jignesti alti suporteri..... Citesc acest forum si copii si femei....
Nu am nevoie de iertarea nimanui, omul are dreptate ca intindem coarda cam mult , legat de porumbei ..... e o chestie cel putin la fel de complexa precum pescuitul!Decebalus scrie:Iarta-l Vladut ,am vazut ca se ocupa cu pigeons,de acolo i se trage
zfcristian scrie:Nu am nevoie de iertarea nimanui, omul are dreptate ca intindem coarda cam mult , legat de porumbei ..... e o chestie cel putin la fel de complexa precum pescuitul!Decebalus scrie:Iarta-l Vladut ,am vazut ca se ocupa cu pigeons,de acolo i se trage
ai grija ca or sa zica unii de pe aici ca ne injuramDecebalus scrie: Corect![]()
Columbofilule
zfcristian scrie:ai grija ca or sa zica unii de pe aici ca ne injuramDecebalus scrie: Corect![]()
Columbofilule![]()
![]()
ciungii se scrie cu C nu cu Kgabi1 scrie:Nu amestecati Kiungii cu catelusii, au preocupari divergente.