Ce pot sa iti doresc decat maini scurte si mancarime in zonele unde nu ajungiDan Badarcea scrie:ciungii se scrie cu C nu cu Kgabi1 scrie:Nu amestecati Kiungii cu catelusii, au preocupari divergente.![]()
sau ai vrut sa spui ologi?

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Ce pot sa iti doresc decat maini scurte si mancarime in zonele unde nu ajungiDan Badarcea scrie:ciungii se scrie cu C nu cu Kgabi1 scrie:Nu amestecati Kiungii cu catelusii, au preocupari divergente.![]()
gabi1 scrie:Nu amestecati Kingii cu catelusii, au preocupari divergente.
tare de tot......e greu cu zonelezfcristian scrie:Ce pot sa iti doresc decat maini scurte si mancarime in zonele unde nu ajungiDan Badarcea scrie:ciungii se scrie cu C nu cu Kgabi1 scrie:Nu amestecati Kiungii cu catelusii, au preocupari divergente.![]()
sau ai vrut sa spui ologi?![]()
![]()
Dan Badarcea scrie:ciungii se scrie cu C nu cu Kgabi1 scrie:Nu amestecati Kiungii cu catelusii, au preocupari divergente.![]()
Tu ai preocupari divergente,ologii lasa-i cu Kiungii......gabi1 scrie:Dan Badarcea scrie:ciungii se scrie cu C nu cu Kgabi1 scrie:Nu amestecati Kiungii cu catelusii, au preocupari divergente.![]()
![]()
Dane, eu am scris: Kingii, sunt o rasa de porumbei si ciungii sunt tot o rasa de porumbei(daca nu ai prezumat altceva) cat despre ologi nu am nici o opinie.
Stai linistit,nu te-as ruga pe tine sa ma scarpini,ai limba prea asprazfcristian scrie:Ce pot sa iti doresc decat maini scurte si mancarime in zonele unde nu ajungi![]()
![]()
Asa este, sunt o rasa de porumbeigabi1 scrie:Dan Badarcea scrie:ciungii se scrie cu C nu cu Kgabi1 scrie:Nu amestecati Kiungii cu catelusii, au preocupari divergente.![]()
![]()
Dane, eu am scris: Kingii, sunt o rasa de porumbei si ciungii sunt tot o rasa de porumbei(daca nu ai prezumat altceva) cat despre ologi nu am nici o opinie.
Daca tu zici. Ai incercat?Cristi Chiritoi scrie:tare de tot......e greu cu zonelezfcristian scrie:Ce pot sa iti doresc decat maini scurte si mancarime in zonele unde nu ajungi![]()
![]()
Bah tu ai contract de ras? Razi si ca muta?Decebalus scrie:gabi1 scrie:Nu amestecati Kingii cu catelusii, au preocupari divergente.
Am ramas fara comentarii la faza asta![]()
Golurile de pe teava nu se iau in calcul. V-au dat aia meciul ca pe vremuri ca sa schimbati conuctaDan Badarcea scrie:Vali Vesa scrie:Dinamo-Pandurii - 13545 spectatori
Steaua-Rapid - 42876 spectatori
No comment !!!
PS Multumim Dinamo![]()
![]()
![]()
![]()
de 100 puncte:
cu cate minute inainte,au vazut un gol cei 13545 suporteri fata de cei 42876 spectatori![]()
![]()
spectatorul care raspunde corect,castiga un miel