Asta era un raspuns pentru Cezar,la remarca lui ca la spining......bla bla......RSC scrie:Una e "Vicecampion" si alta "Campion", adica ..."World Champion", ce pana mea!!!Dan Badarcea scrie: Romania,la pescuitul crapului,a fostde doua ori vicecampioana mondialasi de fiecare data s-au tinut calificari anul urmator
![]()
Mergand mai departe,imi dau seama ca esti unul care ar avea ceva de spus(nu stiu si daca sustinut) despre anumite lucruri care sau intamplat.Sau mai rau ai o vendeta personala cu cineva.Ma rog nu e treaba mea.
Ce ar trebui insa sa intelegi,este faptul ca daca vrei sa se schimbe ceva in pescuitul asta,acel ceva ar trebui sa inceapa cu voi,ANONIMI,voi care credeti ca sub protectia anonimatului puteti sa acuzati,fara sa si sustineti anumite fapte.
Nu am nimic cu baietii de la Energy,ba din contra,i-am sustinut,am fost alaturi de ei.
Ei sunt acum victime colaterale,victime ale sistemului,sistem alimentat cu stiri memorii,etc. de unii care aici sau in alta parte nu au curajul sa spuna ceva in numele lor,pentru ca nu au cum sa sustina,le este frica sa nu fie aratati cu degetul(drept tradatori),sau sunt frustrati,au ceva personal cu anumiti oameni care au fost,sunt,sau vor fi la conducerea pescuitului.
Inchei aici discutia cu tine,pentru mine si probabil pentru multi care citesc pe aici,cuvintele tale frumos talmacite nu au nici o valoare.
Esti si vei ramane intotdeauna o simpla CLONA!