Val scrie:
Nu imi doresc nimic , decit sa mai taca toti expatii de pe Forumul asta , care isi dau cu pararea vizavi de ce se intimpla in tara !
Si imi mai doresc ceva ...sa te intilnesc vreodata

!
Sincer ne-am cam saturat de UE asta , care ne da lectii .... Esti in somaj ? Vad ca ai timp sa scrii la 10 minute !
Scrii prost si in afara subiectului .
Si ca sa intelegi boule ce inseamna tara din care ai plecat .... i-am dictat lui Claudiu Lukacs la telefon , nada cu care au venit Africa de Sud . Poate confirma !
Dar una e una si alta e alta . De unde bani pentru Portugalia daca nu faci CN cu plecare la CM ?
Poate faci tu o sponsorizare ?
1. Din pacate dorinta nu-ti poate fi indeplinita...n-ai prins pestisorul de aur

...asa ca o sa-mi dau cu parerea in continuare.
2. Daca te-ai saturat de UE atunci ar fi intelept din partea ta sa pleci in Congo...si asta pana nu se ocupa si ultimul bananier...
3. N-am plecat din tara definitiv, nu am alta cetatenie, platesc impozite si in Romania, am doar o alta resedinta in UE, unde stau max 6 luni pe an...asta ca sa intelegi, "frate", ca stiu ce inseamna tara din care nu am plecat definitiv niciodata.
Ceea ce ai facut ref nada AdS nu este demn de nici o lauda, din punctul meu de vedere.
4. Ti-am scris mai sus, dar tu intelegi mai greu: se face CN in 2013 numai ca Energy merge in Portugalia la CM 2013 si campionii nationali din 2013 merg in 2014 in Ucraina...CN o sa fie in fiecare an, deci se strang fonduri oricum...dar nu asta este important, ci faptul ca voi construiti sistemul in funtie de interesele voastre si nu in functie de interesele nationale. Bine ca macar anul asta s-au ocupat altii si am iesit si noi campioni mondiali.
5. Ne vedem la Brussel, la European Logistics Summit, pe 17 oct, caci nu cred ca "te-au sarit" si anul acesta...