Si eu caut un cort de ceva vreme si nu prea stiu ce sa imi iau...
As vrea un cort pe care sa il montez/demontez repede care sa poata fi folosit si vara ca umbrar de 2 persoane...
Si eu consider Tanker-ul ca o optiune dar inca nu sunt decis 100%
Navigator 2 fara drept de apel, personal il am de 4 ani cu winterskin cu tot si a rezistat la multe fara sa pateasca nimik, plouat 3 non stop zile la un concurs, dormit in el la -10 grade afara doar in sac de dormit tot Senzor, exemplele pot continua.
Salutare,
Si eu am cochetat cu acest cort Tanker. in final m-am decis asupra unui navigator 2.
La Tanker nu mi-a placut faptul ca groundsheetul parea facut din material de sac (rafie). De asemenea, lipsa unui WS ar trebui sa te puna pe ganduri. bine, se poate cumpara separat acea "supra tenta" pe care o vand ei, dar nu este acelasi lucru.
La Navigator, nu prea am ce sa comentez (este intre-adevar un pic mai mic decat tanker-ul, dar cum ma duc singur la pescuit, mie mi-e de ajuns). M-a plouat 4 zile non stop in primavara pe lac, si nu am avut nici un stress.
Stima
Va multumesc tuturor pentru interesul acordat.Dimensiunile si groundsheet-ul de la senzor ma fac sa inclin balanta in favoarea lui.M-ar interesa cateva informatii comparative,legate de calitatea materialelor,tevi,cusaturi,cuie de fixare....Multam!