Subiectul m..e carping

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

florinbrasov

Subiectul m..e carping

Mesaj de florinbrasov »

domnule Andrei Vladeanu.
Am tot respectul pentru d-voastra ,ca pescar ,rezultate...etc.
Asemenea reportaj facut de dumneavoastra pe prima pagina este o adevarata minciuna.
Dintr-o discutie in alta cu unii dintre membri de la Energy Brasov .au amintit si de acest subiect .ca le sunt aduse acuze degeaba .Ca ei nu au spus asa ceva .Dupa cum vedeti ei nu intra in contradictie cu nimeni si nu au comentat si pe alte acuze care au fost aduse si de altii.
CEL MAI CORECT ESTE SA RESPECTAM REZULTATELE .SI SA NU ADUCEM BARFELE IN PRIN- PLAN.
Se doreste sa se inlature meritele lor si sa fie bagati in tot felu de controverse .
Ei sunt CAMPIONI MONDIALI SI trebuie RESPECTATI pentru unicul trofeu de acest gen ,oferit de o echipa ce a reprezentat Romania .Nu sa aruncam in ei cu pietre :(
nu e important cat prinzi ,important este sa respecti pescarul de langa tine.

andrei vladeanu
Veteran
Puncte: 0

Re: Subiectul m..e carping

Mesaj de andrei vladeanu »

imi pare nespus de rau ca nu ati inteles mesajul textului meu.
in primul rand nu e vorba de nicio minciuna, iar exemplele mele sunt insotite de conjunctia "daca".

nu m-a interesat sa aduc barfele in prin plan (si as fi avut, slava Domnului, destule) ci sa-mi sustin un punct de vedere.

acela ca fiecare roman era liber sa tina sau nu la CM cu Energy Brasov.
la fel cum s-ar fi intamplat si daca pe pista de concurs s-ar fi aflat Carping Bucuresti.

deoarece echipa nationala a rezultat in urma unei competitii interne inter-cluburi. de aici si paralela mea cu fotbalul.

asadar, nu am afirmat ca pescarii lui Energy au scandat m...e carping, ci ca DACA ar fi facut-o nu erau de condamnat, din punctul meu de vedere, tinand cont de intamplarile premergatoare CM-ului (atentie, am pomenit descarcari nervoase specifice sportului de performanta).

arunc cu pietre in cei care sustin cu cine trebuie tinut, ce trebuie facut, ce trebuie zis si - mai ales - ce trebuie scris.
fiecare om e liber sa se exprime.
The One Team

jdmishere

Mesaj de jdmishere »

Nu judec pe nimeni si am mare respect atat pentru Energy cat si pentru Domnul Vladeanu insa sunt doua lucruri care se bat cap in cap sau poate adevarul e undeva la mijloc.

Forum:
AV:asadar, nu am afirmat ca pescarii lui Energy au scandat m...e carping, ci ca DACA ar fi facut-o nu erau de condamnat, din punctul meu de vedere, tinand cont de intamplarile premergatoare CM-ului (atentie, am pomenit descarcari nervoase specifice sportului de performanta).

Articol:
AV:Cei de la Energy sunt de condamnat, daca la finalul superbei lor victorii mondiale, in hora bucuriei, au scandat „M…E CARPING!”?!

Deci...
Dragos MARDARE
CS APS

Lucian SV

Mesaj de Lucian SV »

eu cred că articolul a fost scris tocmai pentru a nu se confunda comportamentul unor pescari de competiţie şi inclusiv al celor care-i susţin cu ceea ce se întâmplă pe stadioane şi în afara lor. nu trebuie să ne coborâm la un asemenea nivel!

Andrei I
pescar de competitie

Mesaj de Andrei I »

"Daca la finalu" trebuia sa fie insotit de "ar fi scandat" nu de "au scandat" ca sa se inteleaga ce sustii tu acum Andrei. Dar....sunt convins ca stiai foarte bine asta....la fel cum si noi stim ca esti fan Energy! :)
Milionar excentric

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

iar mai nou este si fan ........carping .....de ,trebuie linsi si sefii in p...u !!!!!!!!!
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

RSC
Pescar de competitie

Mesaj de RSC »

In baza faptului ca
andrei vladeanu scrie:...fiecare om e liber sa se exprime.
...

Energy Brasov, campioana nationala in 2012, reprezentand Romania la CM, a castigat primul titlu mondial pentru Romania...si multa lume s-a bucurat (si inca se bucura) pentru realizarea lor si a celor care au contribuit la ea: Carstocea/Rig, AGVPS, etc.
Ei intra in istorie in timp ce AV & Co fac "folclor", si inca unul de proasta calitate, caracterizat de invidii si frustrari. Ei nu stIU ce sa mai faca ca sa limiteze ecoul acestei super reusite a pescuitului la crap din Romania...si asta pentru ca "ei" au fost remarcabili prin absenta...
...va urma...
"Keep it simple!"

andrei vladeanu
Veteran

jdmishere scrie:
Articol:
AV:Cei de la Energy sunt de condamnat, daca la finalul superbei lor victorii mondiale, in hora bucuriei, au scandat „M…E CARPING!”?!

Deci...
deci, asta este o o intrebare.

apoi, urmeaza raspunsul, daca parcurci textul mai departe.
si spun:

eu zic ca nu.
Ultima oară modificat Vin Oct 05, 2012 15:09 de către andrei vladeanu, modificat 1 dată în total.
The One Team

andrei vladeanu
Veteran

@ pt. ceilalti participanti la discutie

aveti vreo parere in legatura cu subiectul?
poate sa-si manifeste fiecare simpatia sau antipatia fata de un anumit club chiar si in momentul in care acesta ajunge sa fie echipa nationala?

cam asta e problema ridicata, nu persoana mea.
The One Team

clabuc

Mesaj de clabuc »

pescuitul la noi in tara inca nu naste pasiuni de genul celor de la fotbal unde echipe ca steaua, rapid, dinamo au o istorie si rivalitate de zeci de ani.
in pescuit nu vad cum cineva nu ar putea sa simpatizeze echipa nationala(club) mai ales dupa ce a castigat CM.
Singurii care pot avea antipatii sunt cei direct implicati care au avut de pierdut bani si/sau imagine.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”