pe site-ul lor www.chubfishing.co.uk se spune ca au reusit aruncari de peste 200 m cu betele de 3.60 3.5 livre si plumb de 4oz!!!!acum daca arunca si jumate din acea distanta tot e bine
prietenu care mi lea comandat a dat niste bani in avans si acum asteapta sa vina pt ca modelul de 3.5 livre nu se gasea pe stoc;
saptamina asta ar trebui sa ajunga-sper
Exista o tehnica speciala de aruncat la distanta se numeste ,baitboat, folosind aceasta tehnica poti arunca la punct fix cu o eroare de maxim 30cm pana la 400m distanta.
Foarte tare se pare ca e tehnica asta"baitboat",o sa caut pe net sa ma documentez.Cumva cu "Chub Outkast", arunca baietii astia asa departe?Daca da ...sunteti niste ..instigatori.Doar ce ma linistisem sa-mi cumpar Shimano Beast Mster acum eu ce fac... S-a dus linisteeea meeea!!!
Pentru edwyn.Salut ,ai cumva idee de un forwarder care sa fie si bun la pret,poate sti si cat costa sa-mi aduc 6 bete de la Chub Outkast,am vazut pe un site ca sunt 59 lire,de 3,5 lbs chiar spod si marker rod tot atat costa.Te intreb pt ca am vazut ca ai locatie London.Multumesc anticipat!
Pentru Krockodilu.Am o rugaminte, poate cand i-ti sosesc betele ma anunti si pe mine sa le vad si eu ce zici?Asta daca locuiesti in Bucuresti sau pe aproape si nu te deranjeaza.Multumesc.
@krockodilu
Ti-au ajuns betele? Daca da zi si tu o parere ca si eu sunt pe punctul de a-mi face comanda pt 4 bucati si pana acum nu am avut niste pareri obiective despre bete.
Lansez precis la buza stufului si deodata...........
As fi vrut si eu sa-mi fac comanda ,cu cat le-ai gasit?Sa fiu sincer mi-a fost lene sa ma interesez.Acum mi-am comandat niste JRC Skyliner de 3,25 lbs,12'.Dar as fi curios sa vad si eu despre ce este vorba cu betele astea.Daca -ti vin crezi ca poti sa facem o intalnire sa vad si eu despre ce este vorba?Sa le tin putin in mana?Daca suntem cat de cat aproape...ca ai vazut krockodilu m-a invitat dar...