Da. Imi repugna!andrei vladeanu scrie:@ pt. ceilalti participanti la discutie
aveti vreo parere in legatura cu subiectul?
...persoana mea.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Da. Imi repugna!andrei vladeanu scrie:@ pt. ceilalti participanti la discutie
...persoana mea.
ridica-ti o casa si limiteaza-te in a ridica probleme care pur si simplu te depasesc sau mai bine zis nu le faci cinsteandrei vladeanu scrie:@ pt. ceilalti participanti la discutie
poate sa-si manifeste fiecare simpatia sau antipatia fata de un anumit club chiar si in momentul in care acesta ajunge sa fie echipa nationala?
cam asta e problema ridicata, nu persoana mea.
Asa cum incearca si domnul Vladeanu sa dreaga busuiocul dar nu prea reuseste cu acea simpla conjunctie "daca" pusa intr-un loc unde-si pierde total scopul, asa ma intreb si eu ce s-ar fi intamplat daca nu v-ati fi apucat de pescuit oare cate postari inutile am mai fi citit pe acest forum ???miyagi scrie:Ma trezesc vorbind si eu si apoi postand, mirandu-ma ce m-a adus in conjunctura asta sau daca asta mi-am dorit-o atunci cand m-am apucat de pescuit.
Zau asa? Zau asa!George Andreescu scrie: Asa cum incearca si domnul Vladeanu sa dreaga busuiocul dar nu prea reuseste cu acea simpla conjunctie "daca" pusa intr-un loc unde-si pierde total scopul, asa ma intreb si eu ce s-ar fi intamplat daca nu v-ati fi apucat de pescuit oare cate postari inutile am mai fi citit pe acest forum ???
@ andrei vladeanu
Intr-adevar, fiecare e liber sa tina cu cine vrea si poate sustine acest lucru cat vrea si unde vrea, dar in cazul de fata cand aceste aprecieri vin de la unul dintre cei mai bine cotati ziaristi de nisa, suna urat zau asa. Unde este deontologia ? Dumneavoastra nu numai ca trebuia sa tineti cu echipa din Brasov care ne reprezenta tara, dar trebuia sa ne incurajati si pe noi sa-i sustinem. Cancan-urile i le lasati mai bine lui Sorin Rudeanu, care, zau asa, dar nu are deloc carisma si nici inclinatii spre meseria de gazetar... Se balbaie, este de o seriozitate neconforma cu intrebarile pe care le pune, vorbeste pe acelasi ton de parca si-ar recita o poezie proprie, intr-un cuvat asa cum spuneam, nu are carisma. Poate reuseste cu cancanul din pescuit, dar atunci ar trebui sa-i ia prea multe interviuri fratelui mai mare !
Sa fi sanatos Ioane. Parerea ta o stiu si nu ma mira. Ce nu stiu si cred ca cel mai potrivit raspuns ar fi in momentul de fata, care e pozitia Energy vis a vis de aceasta situatie creata? Unu.sesam scrie:ca intotdeauna numai gura e de tine.....ca in rest....pescuit doar la televizor....
domnule andreescu,George Andreescu scrie: @ andrei vladeanu
Intr-adevar, fiecare e liber sa tina cu cine vrea si poate sustine acest lucru cat vrea si unde vrea, dar in cazul de fata cand aceste aprecieri vin de la unul dintre cei mai bine cotati ziaristi de nisa, suna urat zau asa. Unde este deontologia ? Dumneavoastra nu numai ca trebuia sa tineti cu echipa din Brasov care ne reprezenta tara, dar trebuia sa ne incurajati si pe noi sa-i sustinem. Cancan-urile i le lasati mai bine lui Sorin Rudeanu, care, zau asa, dar nu are deloc carisma si nici inclinatii spre meseria de gazetar... Se balbaie, este de o seriozitate neconforma cu intrebarile pe care le pune, vorbeste pe acelasi ton de parca si-ar recita o poezie proprie, intr-un cuvat asa cum spuneam, nu are carisma. Poate reuseste cu cancanul din pescuit, dar atunci ar trebui sa-i ia prea multe interviuri fratelui mai mare !