Subiectul m..e carping

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Andrei I
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Subiectul m..e carping

Mesaj de Andrei I »

andrei vladeanu scrie:@ pt. ceilalti participanti la discutie

aveti vreo parere in legatura cu subiectul?
...persoana mea.
Da. Imi repugna!
Milionar excentric

Ion Mironov

Mesaj de Ion Mironov »

andrei vladeanu scrie:@ pt. ceilalti participanti la discutie

aveti vreo parere in legatura cu subiectul?
poate sa-si manifeste fiecare simpatia sau antipatia fata de un anumit club chiar si in momentul in care acesta ajunge sa fie echipa nationala?

cam asta e problema ridicata, nu persoana mea.
ridica-ti o casa si limiteaza-te in a ridica probleme care pur si simplu te depasesc sau mai bine zis nu le faci cinste
Mironov Ion Valentin
http://www.barcute-plantat.com
0726424099

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Ca iti trebuie o facultate de comunicare ca sa intelegi ce se scrie pe forumul asta nu mai este un secret pentru mine! A trebuit sa ma desfasor pe un stand de cateva mii de postari.
Ca fiecare ne dam cu parerea din spatele tastelor iarasi nu mai e surprinzator atata timp cat putem avea rezultatele scontate. Dar pana la a puncta pe cineva care iti poate fi "tatic" in sportul asta, fara a demonstra pe vreo balta ca esti mai capacitat decat AV-u`, Carpingul sau orice debutant, fapt dovedit de Energy, presupune ori ca esti handicapat, ori ca esti o iuda.
Cati oare din cei ce musca de picior ca o soacra profita de rezultatele celor cu care incearca dueluri insipide?
Ma trezesc vorbind si eu si apoi postand, mirandu-ma ce m-a adus in conjunctura asta sau daca asta mi-am dorit-o atunci cand m-am apucat de pescuit.
Urban culture.

George Andreescu

Mesaj de George Andreescu »

miyagi scrie:Ma trezesc vorbind si eu si apoi postand, mirandu-ma ce m-a adus in conjunctura asta sau daca asta mi-am dorit-o atunci cand m-am apucat de pescuit.
Asa cum incearca si domnul Vladeanu sa dreaga busuiocul dar nu prea reuseste cu acea simpla conjunctie "daca" pusa intr-un loc unde-si pierde total scopul, asa ma intreb si eu ce s-ar fi intamplat daca nu v-ati fi apucat de pescuit oare cate postari inutile am mai fi citit pe acest forum ???

@ andrei vladeanu
Intr-adevar, fiecare e liber sa tina cu cine vrea si poate sustine acest lucru cat vrea si unde vrea, dar in cazul de fata cand aceste aprecieri vin de la unul dintre cei mai bine cotati ziaristi de nisa, suna urat zau asa. Unde este deontologia ? Dumneavoastra nu numai ca trebuia sa tineti cu echipa din Brasov care ne reprezenta tara, dar trebuia sa ne incurajati si pe noi sa-i sustinem. Cancan-urile i le lasati mai bine lui Sorin Rudeanu, care, zau asa, dar nu are deloc carisma si nici inclinatii spre meseria de gazetar... Se balbaie, este de o seriozitate neconforma cu intrebarile pe care le pune, vorbeste pe acelasi ton de parca si-ar recita o poezie proprie, intr-un cuvat asa cum spuneam, nu are carisma. Poate reuseste cu cancanul din pescuit, dar atunci ar trebui sa-i ia prea multe interviuri fratelui mai mare ! :)

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

George Andreescu scrie: Asa cum incearca si domnul Vladeanu sa dreaga busuiocul dar nu prea reuseste cu acea simpla conjunctie "daca" pusa intr-un loc unde-si pierde total scopul, asa ma intreb si eu ce s-ar fi intamplat daca nu v-ati fi apucat de pescuit oare cate postari inutile am mai fi citit pe acest forum ???

@ andrei vladeanu
Intr-adevar, fiecare e liber sa tina cu cine vrea si poate sustine acest lucru cat vrea si unde vrea, dar in cazul de fata cand aceste aprecieri vin de la unul dintre cei mai bine cotati ziaristi de nisa, suna urat zau asa. Unde este deontologia ? Dumneavoastra nu numai ca trebuia sa tineti cu echipa din Brasov care ne reprezenta tara, dar trebuia sa ne incurajati si pe noi sa-i sustinem. Cancan-urile i le lasati mai bine lui Sorin Rudeanu, care, zau asa, dar nu are deloc carisma si nici inclinatii spre meseria de gazetar... Se balbaie, este de o seriozitate neconforma cu intrebarile pe care le pune, vorbeste pe acelasi ton de parca si-ar recita o poezie proprie, intr-un cuvat asa cum spuneam, nu are carisma. Poate reuseste cu cancanul din pescuit, dar atunci ar trebui sa-i ia prea multe interviuri fratelui mai mare ! :)
Zau asa? Zau asa!
Daca n-ai fi postat acuma sau daca nu m-ai fi citit / citat pe mine mai traiai inca o zi. Ti-ai incarcat aiurea neuronu` cu inca o informatie inutila fara sa te puna cineva.
Daca ti-ai vedea de treaba, n-ai mai face afirmatii la adresa cuiva aiurea fara a lua atitudine fata de propriile-ti postari si ai combate doar ideea in sine ai demonstra ceva inteligenta.
Asa, m-ai determinat pe mine sa ma apuc de pescuitul asta si de postat aiurea ca sa ai ce sa citesti.
Urban culture.

Ion Mironov

Mesaj de Ion Mironov »

ca intotdeauna numai gura e de tine.....ca in rest....pescuit doar la televizor....
Mironov Ion Valentin
http://www.barcute-plantat.com
0726424099

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

sesam scrie:ca intotdeauna numai gura e de tine.....ca in rest....pescuit doar la televizor....
Sa fi sanatos Ioane. Parerea ta o stiu si nu ma mira. Ce nu stiu si cred ca cel mai potrivit raspuns ar fi in momentul de fata, care e pozitia Energy vis a vis de aceasta situatie creata? Unu.
Doi. Se mai primeneste pescuitul asta competitional cu atatia chibitzi vreodata? Nu ma refer neaparat la postaci ci la cei ce carcotesc din interior.
Eu unul am un scop bine definit care ma mana in discutiile astea.
Nu de alta, dar sa stiu daca mai are sens sa-l mentin.
Urban culture.

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

George Andreescu scrie: @ andrei vladeanu
domnule andreescu,

am tinut cu energy la mondiale. personal i-am incurajat la inceput si felicitat din inima la final, m-am bucurat pt succesul lor.
profesional am fost producatorul transmisiei PVTV de la corbu, care a cuprins si rubrica zilnica HAI ROMANIA!, rubrica in care, fireste, nu se incuraja (lumea sa tina cu) africa de sud sau bulgaria...

totusi,

daca cn-ul cu cantec de anul asta, al carei bomboana pe coliva a fost comunicatul agvps dat in prag de mondiale si prin care s-au schimbat campionii nationali, a starnit reactii, nu cred ca vreo deontologie ma determina sa ma ocup cu asezarea batistei pe tambal. nici chiar mult si patetic (zic eu) invocatul interes national.

in fine,

ma flateaza faptul ca ma considerati unul dintre cei mai bine cotati ziaristi de nisa. as vrea sa reamintesc ca cel mai bine cotat ziarist sportiv din Romania, catalin tolontan, dupa o gala celebra de box, a declansat un scandal imens in toata presa.
si asta dupa ce un alt roman, lucian bute, tocmai devenise campion mondial...
The One Team

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

tolontane .......tolontane .........!!!!!!!!!!!
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”