Problema Skypod

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

cristiand
Puncte: 0

Re: Problema Skypod

Mesaj de cristiand »

si ca sa fiu ontopic: rezolvarea problemei de la buzz barul de la skypod e sa iti iti un starbaits sau un prowess mai nou ca la astea nu pica plasticaraia
BARICADA CARP CLUB
(part-time)

zfcristian
Pescar de competitie

Mesaj de zfcristian »

cristiand scrie:si ca sa fiu ontopic: rezolvarea problemei de la buzz barul de la skypod e sa iti iti un starbaits sau un prowess mai nou ca la astea nu pica plasticaraia
Care plastic?!?? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ps: N-am inteles faza cu mutatul picioarelor!

cristiand

Mesaj de cristiand »

daca te uiti la starbaits distanta dintre picioare din fata si cele din spate ramane mereu aceeasi indiferente daca pescuiesti cu el strans sau cu buzzbar-urile departate (sa trecu de exemplu primul inel in fata avertizorului).
partea din fata se departeaza si devine putin instabila pentru ca sta 'in aer'.
nu stiu exact cum se face dar se trec picioarele cu tot cu piesa aia dincolo de mufaj.
nu ma pricep la explicatii dar atasez poze:

http://i40.tinypic.com/23rpcp2.jpg

http://www.adour-chassepeche.com/127-19 ... tylpod.jpg

observati pozitia picioarelor din fata in relatie cu pisa rotunda de la imbinarea celor 2 bare centrale.
BARICADA CARP CLUB
(part-time)

zfcristian
Pescar de competitie

Mesaj de zfcristian »

cristiand scrie:daca te uiti la starbaits distanta dintre picioare din fata si cele din spate ramane mereu aceeasi indiferente daca pescuiesti cu el strans sau cu buzzbar-urile departate (sa trecu de exemplu primul inel in fata avertizorului).

La Prowess nu ai problema asta , picioarele sunt la capete chiar si atunci cand e intins la maxim si are o stabilitate ffff buna!

Decebalus
Pescar de competitie

Mesaj de Decebalus »

tonny scrie:
Decebalus scrie:
tonny scrie:Cam asa arata piesa facuta de mine asa din brisca vorba aia si e si functionala,mie mi-a lipsit mai multe piese de la buzz bari.Nu este foarte estetica,dar isi face treaba ca una originala :wink:

Arata oribil,mai bine dai pe la strungar si iti faci una din telfon:))) :roll:
Spor la treaba atunci,du-te linistit la un strungar si vei ajunge la concluzia ca mai bine iti iei buzz bari nou in loc sa platesti manopera lui.
PS: Am specificat ca nu este estetic,dar este functional plus de asta eu nu fac parada modei pe balta :wink:

Daca tu sti pe undeva un buzz bar de la skypod sa faca cat o amarata de votca sau bere pe care o dai strungarului eu ti-l dau pe al meu gratis .
SpritZCarp

zfcristian
Pescar de competitie

Mesaj de zfcristian »

Am primit Stylpod-ul si arata............... :twisted: :twisted: :twisted:
De sambata seara intra in paine pe Magura 9 , sa vedem ce si cum !!!!

dragosg

Mesaj de dragosg »

zfcristian scrie:
cristiand scrie:daca te uiti la starbaits distanta dintre picioare din fata si cele din spate ramane mereu aceeasi indiferente daca pescuiesti cu el strans sau cu buzzbar-urile departate (sa trecu de exemplu primul inel in fata avertizorului).

La Prowess nu ai problema asta , picioarele sunt la capete chiar si atunci cand e intins la maxim si are o stabilitate ffff buna!

salut cristian
care din cele 2 merita achiztionat?
si eu am aceeasi parere ca e mai ok stylpodul din pespectiva picioarelor
stylpod-ul l-am vazut in ghnecea cel de la starbaits nu...ma intreb daca la starbaits nu pot fi mutate picioarele din fata inaitne piesei care culiseaza ca sa devina la fel ca stylpod-ul
merci

zfcristian
Pescar de competitie

Mesaj de zfcristian »

dragosg scrie: salut cristian
care din cele 2 merita achiztionat?
si eu am aceeasi parere ca e mai ok stylpodul din pespectiva picioarelor
stylpod-ul l-am vazut in ghnecea cel de la starbaits nu...ma intreb daca la starbaits nu pot fi mutate picioarele din fata inaitne piesei care culiseaza ca sa devina la fel ca stylpod-ul
merci
Folosesc Sylpod-ul din Iunie si am iesit aproape weekend de weekend la partide de 24, nu am ce sa ii reprosez , nu imi pare nicio clipa rau de banii platiti pe el.
Eu unul il recomand fara retineri .

cristianpopacs

Mesaj de cristianpopacs »

Problema piesei nu este ca se uzeaza prin faptul ca este din plastic si ca sta in soare.Pur si simplu se poate pierde foarte usor.Parerile ca sky podul are piese din plastic si cu timpul se duc din cauza caldurii nu o prea cred.Am vazut Sky pod de 9 ani in perfecta stare.Adevarat ca nu prea mai era verde la culoare dar fara nici un defect.Si iesiri la pescuit la greu.Cel putin asta este parerea mea despre SKY POD.
Cristian.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”