Upgrade de la BBRLC la Power Aero XSA sau Bulls Eye XT

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
ArthurH

Upgrade de la BBRLC la Power Aero XSA sau Bulls Eye XT

Mesaj de ArthurH »

Salutare,

am urmatoarea dilema cu privire la alegerea/schimbarea mulinetelor:

Momentan am BBRLC-uri, functioneaza perfect, n-am nicio problema cu ele, insa dat fiind faptul ca "tentatiile" sunt mari in aceasta lume a pescuitului, intrebarea mea este daca merita realmente o trecere de la BBRLC la Power Aero Xsa sau la Bulls Eye XT, va fi un upgrade important sau pur si simplu sa raman la BBRLC si sa nu ma las "vrajit" de ideea de a cumpara ceva nou?
Shimano Power Aero XSA nu are tambur tip AR-C si nici slow oscillation system, in comparatie cu Aero Technium XSB, de exemplu. Aceste aspecte sunt chiar asa de importante?
Orice sfat de la cunoscatori e binevenit.

Multumesc,
Cu respect,
Arthur

ArthurH

Re: Upgrade de la BBRLC la Power Aero XSA sau Bulls Eye XT

Mesaj de ArthurH »

Nimeni nu ma poate ajuta cu un sfat util?
Diferenta intre 2 speed oscillation si slow speed oscillation este asa de semnificativa in practica? Si intre un tambur normal si un tambur tip AR-C?

onu_eckou3
pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de onu_eckou3 »

parerea mea este ca toate sistemele sunt mai mult de marketing si tinand cont ca tu ai bblc care au confirmat ani in sir eu ti as recomanda sa le pastrezi pana o sa fie nevoie sa le schimbi. eu de exemplu am biomaster si asta e al 2lea sezon cu ele. singurul inconvenient ar fi ca nu exista tambur de rezerva de aluminiu insa eu le mai tin minim 2 sezoane sau cine stie poate ma tin chiar mai mult! respect!

ArthurH

Mesaj de ArthurH »

Mersi pentru raspuns. Tocmai de aceea am deschis acest topic, sa aflu parerea celor care au mai multa experienta, sa nu arunc banii aiurea, ca marketingul dispune de un teren urias in acest domeniu...

mimisikuuu
Puncte: 0

Mesaj de mimisikuuu »

Daca tot arunci banii ,arunca i pe modelul Bulls eye xt ,are 555gr,e diferenta mare de greutate fata de bblc,asta ca sa "simti" si tu pe ce ai dat banii :o . Acum nu stiu la ce bani le ai gasit ca deja se apropie de MGS XSB 2012

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”