Bete 2,75 lbs

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

norisss
Puncte: 0

Re: Bete 2,75 lbs

Mesaj de norisss »

Lao scrie:Mai bine de trei metri si 3 lb daca tot iei sarma de pe malul opus. Si mai usurele si mai placute si mai comode la transport. Vezi pe la sert sau prowes, sau am vazut niste daiwa de 3 m la decathlon. Nu te arunca la bete cu pretentii ca nu merita la 3 m.
Eu am avut doua seturi de 3,60m 3,5 lb si 2,75 si nu e bine din pmdv. Am incercat si de 3m si am ramas cu ele, mai ales pt lacuri inguste sau cu ciortanei. Daca ai si niste mulinete usoare e parfum, deoarece nu s-ar pupa niste mulinete grele si mari cu 3m sau chiar 3,60m dar de 2,75 lb.
E doar o experienta de-a mea care am trecut prin ea. Poate alti nu sunt de acord cu ea...

Subscriu le ce zice Lao...nu merita sa investesti f mult pentru un pescuit ocazional daca deja scule grele de crap. Am si eu daiwa de 3 metri de la Decathlon si in combinatie cu Shimano Aero GTE8000b sunt f bune pe lacuri mici la pescuit de ciortan. Nici nu le simt in mana si lucreaza bine in dril...dau ceva senzatii.

Initial le-am luat sa mai merg cu amicii la caras dar cred ca poti scoate si un crap mai rasarit cu ele cu ceva rabdare. Am 2 buc Crosscast si 2 bucati BlackWidow ca asa le-am gasit. Crosscast sunt ceva mai puternice dar ambele sunt moi si lucreaza bine in dril. Acoperi decent un lac unde este nevoie sa arunci 60-80 de metri. Uite jucariile la treaba:

mariusangler

Mesaj de mariusangler »

zfcristian scrie:Ma tot framanta un gand sa imi iau niste bete mai moi, mai subtirei, mai delicate, ceva gen 3,6 metri si 2,75 lbs
Din ce m-am uitat pana acum pe net imi face cu ochiul Daiwa Black widow de 3,60 si 2,75 lbs .
Pareri, sugestii de alte bete ?
Daca vrei ceva sa-ti ofere o satisfactie,atat vizuala cat si un pure feeling in drill,nimic nu se compara cu lanseta din imagine,poate doar Century Armalite sau FBS de 2.5 sau 3 lbs dar la un pret de patru ori mai mare.Lucratura rafinata,accesorii de clasa ............caut-o in varianta de 3 lbs si o sa fii extaziat.

http://www.ffb.ro/ffb.ro/pescuit_la_cra ... _-_2793362
Mad carp Team

amaritei g florin

Mesaj de amaritei g florin »

Salut ! Poti incerca Shimano BeastMaster 3.60;3lb :D

Albert
pescar de competitie

Mesaj de Albert »

zfcristian scrie:Ma tot framanta un gand sa imi iau niste bete mai moi, mai subtirei, mai delicate, ceva gen 3,6 metri si 2,75 lbs
Iti recomand sa incerci la Gipo, aveau niste bete Garbolino de 3.6 si 2.75 lbs. Exceptionale.

zfcristian
Pescar de competitie

Mesaj de zfcristian »

mariusangler scrie:
Din ce m-am uitat pana acum pe net imi face cu ochiul Daiwa Black widow de 3,60 si 2,75 lbs .
Daca vrei ceva sa-ti ofere o satisfactie,atat vizuala cat si un pure feeling in drill,nimic nu se compara cu lanseta din imagine,poate doar Century Armalite sau FBS de 2.5 sau 3 lbs dar la un pret de patru ori mai mare.Lucratura rafinata,accesorii de clasa ............caut-o in varianta de 3 lbs si o sa fii extaziat.

Ma uitasem si eu la astea pe net.
O sa merg sa le vad si vedem ce si cum .
Pacat ca din cautarile pe net vad ca nu prea sunt utilizatori ai acestor bete.

mariusangler

Mesaj de mariusangler »

zfcristian scrie:
mariusangler scrie:

Ma uitasem si eu la astea pe net.
O sa merg sa le vad si vedem ce si cum .
Pacat ca din cautarile pe net vad ca nu prea sunt utilizatori ai acestor bete.
Am vazut tarziu mesajul.Ai raspuns.
Mad carp Team

Dan Serban
Pescar de competitie

Mesaj de Dan Serban »

La ce bete te-ai oprit pana la urma ?
Si eu sunt interesat de achizionarea unui set de 3 sau 4 bete de 3.6m de 3 lbs , nu stiu la ce sa ma opresc .
Pescar de rând

zfcristian
Pescar de competitie

Mesaj de zfcristian »

Dan Serban scrie:La ce bete te-ai oprit pana la urma ?
Si eu sunt interesat de achizionarea unui set de 3 sau 4 bete de 3.6m de 3 lbs , nu stiu la ce sa ma opresc .
Inca nu m-am decis!
Tot zic sa ajung la FFB sa vad betele de la DAM dar nu am reusit pana acum

Dan Serban
Pescar de competitie

Mesaj de Dan Serban »

zfcristian scrie:
Dan Serban scrie:La ce bete te-ai oprit pana la urma ?
Inca nu m-am decis!
Tot zic sa ajung la FFB sa vad betele de la DAM dar nu am reusit pana acum

Le-am vazut eu , arata bine . Dar parca nu ma lasa sufletul sa dau aproape 20 de mil pe un set de bete pe care-l voi folosi ocazional .
Pescar de rând

zfcristian
Pescar de competitie

Mesaj de zfcristian »

Dan Serban scrie:Le-am vazut eu , arata bine . Dar parca nu ma lasa sufletul sa dau aproape 20 de mil pe un set de bete pe care-l voi folosi ocazional .
Mie imi e de altceva ca daca le iau, pe langa cat o sa dau pe ele va mai trebui sa iau si 4 mulinete pentru ele ca nu merge sa pui Shimano dew 14000 pe asa bete :mrgreen:

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”