prologic turnament 390 3,5 livre impecabile

Anunturi de vanzare, cumparare sau inchiriere scule de pescuit second hand. Bisnita interzisa!

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965

andrei_81
Puncte: 0

prologic turnament 390 3,5 livre impecabile

Mesaj de andrei_81 »

asa cum spune titlul vand 2 bucati prologic turnament de 390 3,5 livre folosite o partida de 4 ore pe moara vlasiei betele sunt noi noute au si sigiliu pe maner vin in husele lor originale tin sa precizez ca modelul asta nu se mai fabrica betele au forta in aruncare dar in dril placere mai mare nu am vazut la nici un bat am garantie de la big fish un an atat ofera ei Lanseta este foarte usoara (380 gr.), alegere buna atat pentru aruncari cat si pentru dril.

* blanc fagure pe talon & unidirectional pe varf
* 6 inele SiC cu configuratie 40-12
* clips de carbon pentru fir
* mandrina Fuji DPS 20
* mufare inversa poze trimit pe email sau le puteti vedea pe facebook nu pot pune ca nu stiu au marimea prea mare motivul vanzari trec pe bete de 360 nu ma prea impac cu bete de 390 uitati si o aruncare care nu este facuta de mine am gasito pe youtube http://www.youtube.com/watch?v=V4cQ8LF-7a0 pret 1100 ron fara discutii 0765532129 nu accept oferte nu mai scad din pret ca nu am de ce pretul este fix
Fişiere ataşate
tournament-carp-864-2.jpg
tournament-carp-864-2.jpg (91.08 KiB) Vizualizat de 1360 ori
prologictournamentcarp.jpg
prologictournamentcarp.jpg (54.41 KiB) Vizualizat de 1360 ori

andrei_81

Re: prologic turnament 390 3,5 livre impecabile

Mesaj de andrei_81 »

sau schimb cu o mulineta bbrlc cu garantie impecabila doar un bat

andrei_81

Mesaj de andrei_81 »

se scot de la vanzare sunt niste bete bestiale pline de forta finisaj impecabil iar in dril sunt ceva de vis azi sau luptat cu cu crap nervos si sa u comportat ceva de nedescric le recomand cu caldura la toata lumea

ignat alexandru

Mesaj de ignat alexandru »

nu accepti nici un fel de schimb?:)

andrei_81

Mesaj de andrei_81 »

nu imi pare rau nu sunteti din bucuresti si nu trimit in tara si sincer nu stiu ce sa fac ca betele astea nu se mai fabrica cend le-am luat de la big f de la magazin mai aveau un bat pe stoc eu am dat 590 ron pe un bat daca imi ofera cineva 550 ron pe bucata le dau ca sa mi cumpar un set de 4 ca asa raman cu doua poate gasesc cumparator care mai are 2 bete si mai vrea 2 toata lumea este multumita de ele nu observi ca nici nu prea sunt la vanzare cunosc persoane care le au de 4 sezoane si nu le-au schimbat chub outkast e plin de anunturi de vanzare

acidutzu

Mesaj de acidutzu »

Salut,
sa recapitulam:
1. ai avut fox warrior s si le-ai vandut dupa cateva luni de la achizitie, folosite doar o partida ( la Braila parca ), motiv prima data ca nu mai ai timp de pescuit si apoi ca vrei ceva mai bun
2. ai cumparat aceste lansete in urma cu 2-3 saptamani ( le-ai laudat foarte mult )
3. vrei sa le vinzi pentru ca treci pe bete de 3,60 m ( cu toate ca ai postat in urma cu ceva timp un comentariu dur la adresa betelor de 3,60 m )
4. apoi schimbi cu mulinete bbrlc ( parca )
5. mai apoi le scoti de la vanzare, dupa ce in ziua respectiva s-au luptat cu un carp nervos ( deci a doua partida de pescuit, deja au uzura )
6. acum vrei sa vinzi cele 2 bucati si sa cumperi alte 4 ( de acelasi model!!!)
7. cum ramane pana la urma?
8. vrei sa le vinzi decat personal, in Bucuresti, dar dupa aceste postari nu stiu cine mai are curaj sa faca acest lucru; pentru mai multe detalii, te citez:

''nu imi pare rau nu sunteti din bucuresti si nu trimit in tara si sincer nu stiu ce sa fac ca betele astea nu se mai fabrica cend le-am luat de la big f de la magazin mai aveau un bat pe stoc eu am dat 590 ron pe un bat daca imi ofera cineva 550 ron pe bucata le dau ca sa mi cumpar un set de 4 ca asa raman cu doua poate gasesc cumparator care mai are 2 bete si mai vrea 2 toata lumea este multumita de ele nu observi ca nici nu prea sunt la vanzare cunosc persoane care le au de 4 sezoane si nu le-au schimbat chub outkast e plin de anunturi de vanzare''
"Invingatorii nu pierd niciodata"

andrei_81

Mesaj de andrei_81 »

eu nu inteleg care e problema ta fac ce vrau unde am ce am vandut lumea a fost foarte multumita mai mult decat multumita stati linistiti ca betele nu se mai vand imi cumpar ce vreu si le vand cand vreu sunt banii mei la revedere astea nu sunt bete de vandut
rog un admin sa inchida acest topic

andrei_81

Mesaj de andrei_81 »

odata ce le facea proba la bete pe balta ca eu numai asa am vandut si foxurile si omu avea garantie cu sigilui pe maner fara cea mai mica zgarietura etc te bagi si matale in seama aiurea ca nu aveti vita stati toata ziua pe forum si cautati carcota ti le-am bagat eu pe gat nu mai dati voi pareri aiurea cine le vroia le cumpara pe brobate etc dar nu inteleg ce trebuie sa va dau atatea explicatii

andrei_81

Mesaj de andrei_81 »

daia preferam predare personala la cine am vandut foxurile a fost cu mine pe balta si a dat in ele cu plumb de 120 grame cat a putut de tare nu cred ca toata lumea face ce am facut eu sa le probeze in aruncare prefer sa le probeze si sa fi multumit de ele ca asa doar sa ti batu in mana nu prea iti dai seama asa ca laso asa cum a picat te-ai documentat degeaba crede-ma spor la citit cat mai multe pagini asta nu e viata sa comentati aiurea fara sa vedeti betele toti dupa forum vorbiti de bete pe care nici nu le-ati tinut in mana doar asa de a avea ce discuta

ionutcyd

Mesaj de ionutcyd »

andrei_81 scrie:daia preferam predare personala la cine am vandut foxurile a fost cu mine pe balta si a dat in ele cu plumb de 120 grame cat a putut de tare nu cred ca toata lumea face ce am facut eu sa le probeze in aruncare prefer sa le probeze si sa fi multumit de ele ca asa doar sa ti batu in mana nu prea iti dai seama asa ca laso asa cum a picat te-ai documentat degeaba crede-ma spor la citit cat mai multe pagini asta nu e viata sa comentati aiurea fara sa vedeti betele toti dupa forum vorbiti de bete pe care nici nu le-ati tinut in mana doar asa de a avea ce discuta

Poate folosesti si ceva semne de punctuatie,... punct , litera mare, virgule ....d-alde d-astea ! Sa "priceapa" si noi ceva . Noi om mai fi tinut bete d-astea in mana , ca nu a inceput jmecheria cu tine......da' tu carte de gramatica - kanci !!!!

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Marele Bazar”