Navomodele pescuit in rate

Anunturi de vanzare, cumparare sau inchiriere scule de pescuit second hand. Bisnita interzisa!

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965

Ion Mironov
Puncte: 0

Navomodele pescuit in rate

Mesaj de Ion Mironov »

Incepand cu 1 Octombrie se pot face rate pentru achizitionarea unui navomodel
Pretul se va imparti in 6 rate care vor putea fi achitate pana la primavara.
Aceasta operatiune va fi doar pentru cei care doresc navomodele pentru sezonul urmator si le vor primi numai dupa achitarea integrala.Fir intins

Diferite modele echipari service upgrade la cele mai bune preturi.Service CARPONIZER cu piese direct de la importator(timisoara)

preturi de la 1600 ron in functie de dotari si accesorizare
Fişiere ataşate
DSC04522.JPG
DSC04522.JPG (131.51 KiB) Vizualizat de 1362 ori
DSC04559.JPG
DSC04559.JPG (131.08 KiB) Vizualizat de 1362 ori
DSC04556.JPG
DSC04556.JPG (128.92 KiB) Vizualizat de 1362 ori
Mironov Ion Valentin
http://www.barcute-plantat.com
0726424099

norisss

Re: Navomodele pescuit in rate

Mesaj de norisss »

Si unde e logica anuntului tau? Cand se fac rate pentru achizitionarea unui obiect se presupune ca platitorul ratelor primeste obiectul spre folosinta, urmand ca apoi sa plateasca ratele. Tu vrei banii inainte, pentru ca apoi sa livrezi produsul ...sa zicem....in 6 luni? De ce sa nu pastreze viitorul client banii in buzunar pana completeaza suma? Pentru ca nu se abtine si se va duce la crasma sa-i bea? Ca sa produci tu marfa pe banii lui?

clinci
Pescar de competitie

Mesaj de clinci »

norisss scrie:Si unde e logica anuntului tau? Cand se fac rate pentru achizitionarea unui obiect se presupune ca platitorul ratelor primeste obiectul spre folosinta, urmand ca apoi sa plateasca ratele. Tu vrei banii inainte, pentru ca apoi sa livrezi produsul ...sa zicem....in 6 luni? De ce sa nu pastreze viitorul client banii in buzunar pana completeaza suma? Pentru ca nu se abtine si se va duce la crasma sa-i bea? Ca sa produci tu marfa pe banii lui?

Logica e ca omul incearca sa promoveze ceva iar tu ii incarci topicul aiurea.
CPK

0721406017

razvan u.
pescar de competitie

Mesaj de razvan u. »

norisss scrie:Si unde e logica anuntului tau? Cand se fac rate pentru achizitionarea unui obiect se presupune ca platitorul ratelor primeste obiectul spre folosinta, urmand ca apoi sa plateasca ratele. Tu vrei banii inainte, pentru ca apoi sa livrezi produsul ...sa zicem....in 6 luni? De ce sa nu pastreze viitorul client banii in buzunar pana completeaza suma? Pentru ca nu se abtine si se va duce la crasma sa-i bea? Ca sa produci tu marfa pe banii lui?
Ce garantie are furnizorul ca isi achita ratele cumparatorul?
Este ca la asta nu te-ai gandit?
C. S. PELICANUL

norisss

Mesaj de norisss »

Razvan Ulmeanu scrie:

Normal ca m-am gandit dar e total aiurea sa ceri banii inainte. A mai fost un caz mai demult cu un tip din vestul tarii care cerea banii in avans ca sa construiasca navomodelul si dupa cate stiu niste baieti ii promiteau ca vin sa-l caute pe acasa ca sa-si recupereze paguba (cautati pe forumuri ca sigur mai exista prin vreo arhiva). NU zic ca ar fi cazul initiatorului topicului, dar in Ro te poti astepta la orice. Romanii au un talent deosebit in a lansa initiative mirifice care sfarsesc intr-un esec total. Si ca sa fie clar, ca o ultima adaugare a mea in acest subiect, eu nu as da banii in avans pentru o asemenea intreprindere. Ar insemna sa recunosc ca sunt incapabil sa-mi gestionez resursele. Daca vreun moderator considera ca prin postarile mele am stricat promovarea afacerii unui pescar cinstit si mai presus de orice banuiala, este liber sa faca curat aici si sa-i lase omului spatiu de desfasurare.

Lod

Mesaj de Lod »

norisss are dreptate iar stilul acesta de vanzare nu poate fi numit "vanzare in rate",nu trebuiesc confundate lucrurile.A vinde in rate inseamna sa am parte de acel bun si eu sa il platesc in timp conform unui grafic stabilit de la inceput.Atat timp cat nu beneficiez de acel bun nu poate fi numit vanzare in rate.
Dar eu ce garantie am ca dupa achitarea ratelor imi primesc produsul?Este ca la asta nu te-ai gandit?!

Marian Carp Team

Mesaj de Marian Carp Team »

curioasa promovare a acestui tip de marketing, ma mir ca la sfarsitul ratei sa nu ai contract cu francisa

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

Pai de ca sa platesc ratele si sa primesc produsul dupa 6 luni??????unde s-a mai auzit asa ceva????? LOL !!!!!

P.S Rate inseamna sa iei produsul pe loc....apoi platesti ratele...... :D
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

Ion Mironov

Mesaj de Ion Mironov »

pacat ca unii nu s-au nascut avuti ca tine.....

am facut greseala sa dau si doua navomodele inainte.cu contract copie buletin etc.au dat 500 ron si au uitat sa mai vina sa achite si restul ratelor.a trebuit sa alerg dupa ei sa ii amenint cu baietii ca sa imi recuperez bunurile.asa ca dupa cum vad nick name-ul tau esti strainez du-te frate in tara ta si nu imi spune tu mie cum sa imi fac treburile.
Mironov Ion Valentin
0726424099

Ion Mironov

Mesaj de Ion Mironov »

cred ca v-am raspuns tuturor.gestionati-va voi resursele voastre si eu pe ale mele.sunt constient ca nu este convenabil asa insa chiar daca se da avansul si se primeste navomodelul eu ce garantie am ca mai primesc restul de rate?

ps:

se pot face rate si direct la banca insa cumparatorul suporta toate dobanzile si comisioanele.....produsul se primeste pe loc si apoi vine raspunsul suprem.....poi de ce sa dau zeci de milioane pe o barca......si raspund si eu....pentru ca romanu nu are simt de raspundere si face ceva pe munca si marketingul tau.

am venit in ajutorul multora care nu isi pot permite sa achite integral si asa ii poate fi mai usor tinand cont ca este iarna(am specificat clar ca oferta este valabila pe perioada mai putin favorabila pescuitului plantat) nu te incurca cu nimic ca produsul ramane la mine pana la achitarea integrala....si sa nu mai zic ca multi spun nevestelor ca au primit-o cadou etc. si nu vor sa stea cu banii in buzunar sa ii gaseasca doamnele sa cumpere pantofi si produse sanitare.
Mironov Ion Valentin
0726424099

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Marele Bazar”