SALAVATI TANCABESTUL!!!!!!!

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Lukyan
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: SALAVATI TANCABESTUL!!!!!!!

Mesaj de Lukyan »

Va asteptam maine 13 Octombrie 2012 incepand cu ora 9 dimineata la Tancabesti sa fiti alaturi de noi .

Vor transmite LIVE :

- Antena 3;
- DIGI 24;
- Rtv;

Au confirmat trimiterea carelor de televiziune si :

- Realitatea;
- Antena 2;
- PvTv;
- Infopescar.tv;
- In Carlig;
- Fish & Hunting.

Levi

Mesaj de Levi »

Semnat.
Intr-adverar ar fi util ca persoane VIP care frecventeaza tancabestiul sa fie prezent la acest protest si sa-si exprime parerea. De ex. Mugur Mihaescu, si sunt sigur ca mai sunt si altii.
In alta ordine de idei, daca nu se rezolva pe plan local, s-ar putea ridica cazul la nivel international, ma refer la justitie. Sper, si
sunt sigur ca Vlad si Ovidiu sunt in cunostinta de cauza.

Ceea ce imi este greu sa inteleg, ca acest Valvis, care si-a facut business-ul din exploatarea resurselor naturale(imbuteliere da apa mineral la Dorna, iar ulterior Aqua Carpatica) cum plm nu respecta natura? Are in patrimoniu cca 80 de milioane de euro...Ce dracu mai vrea? De ce nu cauta in alta locuri? De ce ii trebuie tocmai Tancabestiul ptr acest proiect imobiliar? La 71 de ani sau cat are inca este asa de lacom? Nu are respect de o comunitate anume, a pescarilor crapisti? Cum ramane cu natura?
Baga-mi-as **** in toata smecheria ce se intampla in Romania aceasta. Cred ca am ajuns la un nivel la care cuvantul de spus il are armamentul. Intrebarea este cine il sacrifica pe sine :wink:

Lukyan
pescar de competitie

Mesaj de Lukyan »

Vlad si Ovidiu Parfene :

Complexul Two Lakes Two Brothers Tancabesti multumeste inca o data tuturor pescarilor din tara si din strainatate care s-au alaturat incercarii noastre de a stopa abuzurile care s-au facut cu privire la zona de protectie a lacurilor Tancabesti, si va anuntam ca maine 13 Octombrie 2012, incepand cu ora 9.00 vor fi alaturi de noi si televiziunile care vor transmite LIVE :
- Antena 3;
- DIGI 24;
- RTV – Romania TV;
dar si televiziunile :
- Realitatea TV;
- Antena 2;
- Pv-Tv;
- Fishing & Hunting;
- Infopescar.tv;
- In Carlig,
care vor transmite de la Tancabesti, protestul nostru al tuturor.
Prin acest protest dorim sa se puna odata capat abuzurilor care se savarsesc si pe celelalte lacuri din tara pentru ca numai prin liber acces pe zona de protectie a lacurilor, putem administra in conditii optime lacurile si pestele sa fie tratat cu respect ca un adevarat partener de concurs.
Cu deosebit respect fata de toti practicantii acestui sport minunat,
Vlad si Ovidiu Parfene.
Fir Intins !

Lao
pescar de competitie

Mesaj de Lao »

andronic cristian

Mesaj de andronic cristian »

Levi scrie:Semnat.
Intr-adverar ar fi util ca persoane VIP care frecventeaza tancabestiul sa fie prezent la acest protest si sa-si exprime parerea. De ex. Mugur Mihaescu, si sunt sigur ca mai sunt si altii.
In alta ordine de idei, daca nu se rezolva pe plan local, s-ar putea ridica cazul la nivel international, ma refer la justitie. Sper, si
sunt sigur ca Vlad si Ovidiu sunt in cunostinta de cauza.

Ceea ce imi este greu sa inteleg, ca acest Valvis, care si-a facut business-ul din exploatarea resurselor naturale(imbuteliere da apa mineral la Dorna, iar ulterior Aqua Carpatica) cum plm nu respecta natura? Are in patrimoniu cca 80 de milioane de euro...Ce dracu mai vrea? De ce nu cauta in alta locuri? De ce ii trebuie tocmai Tancabestiul ptr acest proiect imobiliar? La 71 de ani sau cat are inca este asa de lacom? Nu are respect de o comunitate anume, a pescarilor crapisti? Cum ramane cu natura?
Baga-mi-as **** in toata smecheria ce se intampla in Romania aceasta. Cred ca am ajuns la un nivel la care cuvantul de spus il are armamentul. Intrebarea este cine il sacrifica pe sine :wink:
Oare l-a contactat cineva personal pe Valvis, sau au vorbit cu slugile care nu stiu cum sa faca sa-l pupe mai des in popou si sa se remarce cu orice pret. :roll:
Daca ar fi mai aproape de Suceava as fi si eu prezent credeti-ma.
Campion National 2010
Vicecampion National 2013

cristi30

Mesaj de cristi30 »

Da,are fata de porcusor de Atena,cred ca iar sta bine in carlig

Daniel_Botosani

Mesaj de Daniel_Botosani »

INCREDIBIL DAR ADEVARAT !!!!!...De ce a trebuit oare sa se ajunga la aceste conflicte cu zona de protectie ?? va spun eu.....Din incompetenta unor primari lacomi la o spaga de doi lei si din agonisirea cator mai multe proprietati a unor smenari bogati care in continuare nu se lasa , vor sa agoniseasca tot si calca pe cadavre cum face si aici , batandu-si joc de mii de pescari din tara si din strainatate ....Deasemenea este de necrezut ca doar o parte din lacul TANCABESTI sufera de un asemenea tratament luandu-se de zona de protectie a lacului....INTREBARE !!!! De ce nu este la fel cu toata zona de preotectie a lacului si doar o parte adica , partea celor smenari si bogati si cu multe influente politice ? OARE DE CE ? va raspund tot eu....Acei magnati smenari masoni si influenti politici vor sa mai scoata niste bani si anume vor sa construiasca zone rezidentiale cu vedere spre acest lac Tancabesti . DAR !!!! Ce nu stiu acei """ BOGATASI """" este ca ..: Lacul Tancabesti este unul din cele mai frumoase din europa este considerata o balta de crap "" TOP 10 EUROPA "", DEASEMENEA acesti patroni VLAD SI OVIUDIU PARFENE si-au investit toti banii in popularea lacului amenajarea si crearea unor locuri de pescuit , fac in fiecare an concursuri caritabile de sute de milioane ajutand prin intermediul LOR zeci de oameni nevoiasi ...ex: s-au dat 50000 lei pentru sinistratii din DOROHOI BOTOSANI .....si vreau sa va spun ca este doar o mica parte din cat de mult au facut acesti oameni pentru pescarii de crap si nu numai ...SI ...de fapt ei nu se opresc aici in continuare vor face concursuri , vor popula lacul cu cat mai multi pesti DAR numai cu ajutorul AUTORITATILOR desemnate sa stopeze acest litigiu abuziv .
Avem obligatia de a proteja astfel de locuri de relaxare si pescuit sportiv de care acum suntem foarte mandri , ACEST LAC care are un PLAUR plutitor de circa 2 hectare care este unic poate in Romania si acesti oameni minunati care asi dedica viata doar pescuitului sportiv .
Personal vin de la 500 de km (BOTOSANI) pe acest LAC Two Lakes Two Brothers Tancabesti pentru a pescuit sportiv , si pentru locurile deosebite ce ne le ofera acest lac.
Am semnat si eu petitia si am trimis mail la Agentia Nationala de Cadastru si Publicitate Imobiliara poate pana la urma isi vor da seama autoritatile ca de fapt este o nedreptate cu ZONA DE PROTECTIE a acestui lac .
TREBUIE SA FIM UNITI PANA SE TERMINA TOT BALAMUCUL ASTA !!!!

Daniel_Botosani

Mesaj de Daniel_Botosani »

Uitam sa spun ca am trimis si la srp@mmediu.ro un apel din partea mea

gabisandu
Pescar de competitie

Mesaj de gabisandu »

Daniel_Botosani scrie:INCREDIBIL DAR ADEVARAT !!!!!...De ce a trebuit oare sa se ajunga la aceste conflicte cu zona de protectie ?? va spun eu.....Din incompetenta unor primari lacomi la o spaga de doi lei si din agonisirea cator mai multe proprietati a unor smenari bogati care in continuare nu se lasa , vor sa agoniseasca tot si calca pe cadavre cum face si aici , batandu-si joc de mii de pescari din tara si din strainatate ....Deasemenea este de necrezut ca doar o parte din lacul TANCABESTI sufera de un asemenea tratament luandu-se de zona de protectie a lacului....INTREBARE !!!! De ce nu este la fel cu toata zona de preotectie a lacului si doar o parte adica , partea celor smenari si bogati si cu multe influente politice ? OARE DE CE ? va raspund tot eu....Acei magnati smenari masoni si influenti politici vor sa mai scoata niste bani si anume vor sa construiasca zone rezidentiale cu vedere spre acest lac Tancabesti . DAR !!!! Ce nu stiu acei """ BOGATASI """" este ca ..: Lacul Tancabesti este unul din cele mai frumoase din europa este considerata o balta de crap "" TOP 10 EUROPA "", DEASEMENEA acesti patroni VLAD SI OVIUDIU PARFENE si-au investit toti banii in popularea lacului amenajarea si crearea unor locuri de pescuit , fac in fiecare an concursuri caritabile de sute de milioane ajutand prin intermediul LOR zeci de oameni nevoiasi ...ex: s-au dat 50000 lei pentru sinistratii din DOROHOI BOTOSANI .....si vreau sa va spun ca este doar o mica parte din cat de mult au facut acesti oameni pentru pescarii de crap si nu numai ...SI ...de fapt ei nu se opresc aici in continuare vor face concursuri , vor popula lacul cu cat mai multi pesti DAR numai cu ajutorul AUTORITATILOR desemnate sa stopeze acest litigiu abuziv .
Avem obligatia de a proteja astfel de locuri de relaxare si pescuit sportiv de care acum suntem foarte mandri , ACEST LAC care are un PLAUR plutitor de circa 2 hectare care este unic poate in Romania si acesti oameni minunati care asi dedica viata doar pescuitului sportiv .
Personal vin de la 500 de km (BOTOSANI) pe acest LAC Two Lakes Two Brothers Tancabesti pentru a pescuit sportiv , si pentru locurile deosebite ce ne le ofera acest lac.
Am semnat si eu petitia si am trimis mail la Agentia Nationala de Cadastru si Publicitate Imobiliara poate pana la urma isi vor da seama autoritatile ca de fapt este o nedreptate cu ZONA DE PROTECTIE a acestui lac .
TREBUIE SA FIM UNITI PANA SE TERMINA TOT BALAMUCUL ASTA !!!!
De acord cu tine. Cu totii trebuie sa luptam pentru salvarea zonei de protectie. Si noi am semnat petitia.

Stef 12

Mesaj de Stef 12 »

.....
Fişiere ataşate
tancabesti (640x573).jpg
tancabesti (640x573).jpg (90.1 KiB) Vizualizat de 1437 ori
Banii, interesele, gloria...pot oricand schimba istoria.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”