rod pod ALCATRAZ

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
catalinfish
Puncte: 0

rod pod ALCATRAZ

Mesaj de catalinfish »

Rog pe posesorii acestui rod pod sa confirme daca pe modelul cu 4 posturi intra mulinetele BBLC.
In Romania cine aduce acest tip de rod pod?
Multumesc

1cosmin

Re: rod pod ALCATRAZ

Mesaj de 1cosmin »

Nu am Alcatraz, am Infinity, dar sunt asemanatoare.
Iti vor intra 4 BBRLC dar vor sta inghesuite si va trebui sa fii atent de fiecare data cand le ridici sau le pui pe rod-pod.
Solutie: poti face alti buzz-bars la o dimensiune convenabila (eu i-am facut de 90 cm) la un pret destul de bun.
Gasesti rod-pod-ul second pe forum.
Stima!
One name. One blood. One passion. One ambition!

Bogdan Zaharia
Moderator

Mesaj de Bogdan Zaharia »

ImagineImagine
BÂZ

norisss

Mesaj de norisss »

Mi-am vandut Skypod-ul din anumite motive si pentru a nu ramane chiar fara rod pod mi-am cumparat un daiwa infinity. Fata de ce spune colegul pescar care il prezinta in linkul dat de marlboro vin cu amendamentul ca pe buzzbarii originali incap destul de greu (si se ating) 4 mulinete BBLC. Am confectionat buzzbari de 72 cm si nu mai am ce sa-i reprosez. Am loc berechet, plus ca acum am si buzzbari mai mici(cei originali) pe care pot pune setul meu de lansete usoare (cu mulinete Aero 8000 GTB). Cand am nevoie de inaltime montez pe fata niste picheti de 80 cm (extensibili la 140 cm). Un rod pod f stabil care din cauza faptului ca are deschiderea mare la unghiul format de picioarele fata ar necesita niste angulatori pentru a-l inalta mai usor, dar asta numai daca vrei sa-l inalti exact cat pe un SKY pod. Ca fost posesor de SKY pod iti spun ca nu-mi aduc aminte sa fi inaltat SKY-ul la maxim vreodata, asa ca nu vad de ce ti-ai face probleme ca nu poti inalta Alcatrazul/Infinity-ul la 180 CM. O sa pun o imagine imediat. Numai buzzbarul de pe fata e schimbat, picioarele fata sunt cele lungi. Per total eu sunt multumit.

Imagine

stoias

Mesaj de stoias »

eu am pescuit langa cineva care avea acest rodpod....si avea lansetele echipate cu BBLC -uri...si nu l-am vazut sa aiba nici o problema..
SI NU MAI COMPLICA TOT CE E SIMPLU.....SEMNAT :TIMPUL

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

Solutie: poti face alti buzz-bars la o dimensiune convenabila (eu i-am facut de 90 cm) la un pret destul de bun.
Se gasesc bari de aluminiu si inox la Brico asa ca problema este foarte simplu de rezolvat.
Rod pod Alcatraz x2 4 posturi sunt excelente pentru orice tip de mulineta .

norisss

Mesaj de norisss »

stoias scrie:eu am pescuit langa cineva care avea acest rodpod....si avea lansetele echipate cu BBLC -uri...si nu l-am vazut sa aiba nici o problema..

Sa stii ca daca omul avea buzzbari putin mai lungi nici nu ti-ai dat seama. In mod sigur BBLC-urile se ating atunci cand umbli la ele sa faci reglajele de dupa lansare. Poate cand te uiti la ele pur si simplu par ca nu se ating.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”