mulinete sert danger fd 8006

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
mihasca_doru

mulinete sert danger fd 8006

Mesaj de mihasca_doru »

vreau sa achizitionez un set de mulinete si nu stiu nimic despre ele,ma poate ajuta cineva??????
Pescarul contează mai mult pe lăcomia peştelui, decât pe propria-i inteligenţă

leutu
Puncte: 0

patania mea

Mesaj de leutu »

sper sa nu se supere nimeni dar, in primavara am achizitionat 2 buc(tambur mare,design interesant......).Dupa doua partide in delta,s-au stricat inexplicabil,una dupa alta,fara sa le fortez in dril sau aruncare(le-am desfacut si surpriza----canelurile pinioanelor erau aproape sterse de pe fata pamintului)Drept urmare am renuntat la investitii aiurea si incet, incet, mi-am luat mai intii o BBLC..... pina la 4 buc.Cam asta este ideea.Fir intins!

ionut72
pescar de competitie

Re: mulinete sert danger fd 8006

Mesaj de ionut72 »

Nu te incurca cu sert! Daca nu-ti permiti o Daiwa, Shimano, Fox etc. Okuma este alegerea fireasca, in opinia mea! Sau Banax!
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

SERBAN_77
Puncte: 0

Re: mulinete sert danger fd 8006

Mesaj de SERBAN_77 »

Sa iti iasa din gand cuvantul SERT eu personal am rupt 7 bete SERT autority, toate trozneau de la mufare si nu ca era gresita mufarea ci pt ca erau ele panarame, am avut si mulinete SERT nu mai tin minte modelul era ceva la peste 200 RON acum 6 ani, dupa un sezon nu stiam cum ca scap de ele sa nu ma blesteme lumea. Cinstit mai bine iti iei ceva din Dragon si ai sanse mari sa fie peste SERT.
Serban Ionescu
0744.627.647
ionescu.serban@yahoo.com

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”