Faptul ca au devenit Cerapacioase se poate datora multor factori... Nu sunt eu cel mai in masura sa-ti spun dece , pt ca sunt atatia pescari aici care pana acum au rulat tone de bile, insa din observatiile mele, bilele tale ar fi putut crapa din mai multe motive:
1 nu ai aditivat cu nimic mixul, adaugand doar oua, lucru care poate dauna mecanicii produsului obtinut
2 nu ai framantat bine pasta, aceasta ramanand neomogena
3 nu ai pus destule oua si astfel pasta a avut probleme de plasticitate, structura nterna a pastei rezultate fiind foarte "subreda".
4 le-ai uscat fortat, inegal ca si curect de aer sau le-ai expus unei surse de caldura directa
5 ai fiert prea putin bilele si pt ca nu ai amestecat pasta bine oul nu a reusit sa se "coaca" si sa tina ngredientele impreuna
6 ai cumparat un mix conrafacut
7 ai cumparat un mix vechi
8 ai gresit raportul ou/ aditivi in partea lichida, ramand prea putin ou ca procent si astfel pasta e friabila
9 ai pus prea multe bile odata si astfel ai scazut temperatura apei , oul neapucand sa se "coaca"
10 unul din aditivii folositi a stricat dezechilibrul "partii umede" contracarand capacitantea colanta a oualor
AI 10 posibile raspunsuri si poate mai sunt multe altele. Usuca bilele, sfarama-le si pune-le in spod-mix si o sa dai lovitura!
