pareri Cygnet - Grand Sniper Pod - Deluxe

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
roni
Puncte: 0

pareri Cygnet - Grand Sniper Pod - Deluxe

Mesaj de roni »

Il cunoastete cineva? Merita? Ms
Cojocaru Radu
Club Tomis Carp

zenhor

Re: pareri Cygnet - Grand Sniper Pod - Deluxe

Mesaj de zenhor »

Singurele dezavantaje sunt:
- faptul ca bara centrala e rotunda si are tendinta sa se rasuceasca in timp ce-l alungesti. Daca ii fixezi picioarele din spate pe sol e mai usor de manevrat.
- si faptul ca bara centrala e un pic cam scurta(sunt unii care prefera sa aiba 2 metri, nu e cazul meu) dar suficienta ca sa poti aseza bete de 3,60 sau 3,90 cu primul inel in spatele avertizorilor.
In rest, jos palaria, il poti instala foarte repede si in toate pozitiile posibile, poti tine avertizorii deja pe buzz bar, se fixeaza foarte bine pe sol, picioarele suplimentare le poti folosi ca picheti, etc.

La pretul lui face destul de multe si se monteaza extrem de rapid.

roni

Mesaj de roni »

Multumesc :)
Cojocaru Radu
Club Tomis Carp

zenhor

Mesaj de zenhor »

Daca te hotarasti sa-l iei probabil vei fi putin sceptic din cauza materialelor folosite. Totusi sunt de calitate si o sa vezi ca nu se uzeaza.
Eu am oscilat mult intre Ranger si Cygnet.
Daca te astepti ca Cygnet sa fie peste Ranger vei fi dezamagit. Nu este si nu are cum sa fie. E alta categorie de pret si Ranger-ul este clar mai bun din aproape toate punctele de vedere(mai putin pretul si faptul ca iti trebuie un buzz-bar mai lat).
Apoi daca ne bagam in plaja de pret a Ranger-ului mai bine mai pui ceva si iti iei Solar s.a.m.d.

Eu sunt foarte multumit dar mai bine te duci sa-l vezi pe viu! Nu te lua dupa sfaturi date pe forum cand trebuie sa cumperi ceva ce costa mai mult de 100RON!

pusok cosmin alin

Mesaj de pusok cosmin alin »

si eu il am si mi se pare ok,plus ca ai atatea optiuni cu el(buzbari de trei posturi si de 4 posturi,4 seturi de picioare),parerea mea isi merita bani,eu sant foarte multumit de el si imi place ca este finut fata de alte rod-poduri,cel mai bine te duci sal vezi :wink:

raoullupusoru

Mesaj de raoullupusoru »

Ranger-ul e o prostie, la fel ca si Sky Pod-ul. Am avut Sky Pod si mi s-a albit toata bara centrala dupa un sezon. Un prieten are Ranger si a patit acelais lucru dupa cateva partide. Am vazut in magazin Cygnet-urile si par excelente pt pretul de sub 1000 de lei.

mimisikuuu

Mesaj de mimisikuuu »

raoullupusoru scrie:Ranger-ul e o prostie, la fel ca si Sky Pod-ul. Am avut Sky Pod si mi s-a albit toata bara centrala dupa un sezon. Un prieten are Ranger si a patit acelais lucru dupa cateva partide. Am vazut in magazin Cygnet-urile si par excelente pt pretul de sub 1000 de lei.
Bine spus,o "prostie" mai mare cu atata reclama eu nu am vazut in viata mea

Albert
pescar de competitie

Mesaj de Albert »

raoullupusoru scrie:Ranger-ul e o prostie, la fel ca si Sky Pod-ul.
Ei lasati, nu-i chiar asa. Daca tie ti-a dat cu virgula nu inseamna ca acele rodpoduri sunt naspa. Eu am Rangerul si nu l-as schimba pe altceva.Sunt extrem de multumit de el.

popescugeorge

Mesaj de popescugeorge »

Am vazut pe Tancabesti Grand Sniper-ul si statea excelent ancorat cu talpile speciale. M-a impresionat placut, iar proprietarul mi-a zis de 3-4 ori :D ca a facut afacerea vietii lui. Cred ca fusese tare stresat inainte sa-l cumpere :D

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”