Am pescuit in accest weekend pe Tancabesti pe Pilhan cu Top Banana Solar. Cand le-am cumparat am facut-o mai mult din curiozitate, pescarii pe care ii cunosc, m-au linistit repede ca poate sa prind din intamplare unu sau doi pesti. Ma instalez vineri seara , le plantez, si dau catva bile pe langa fiecare montura, nu apuc sa ma intorc la mal ca o ia unul mare, eu trag de el, sa nu intre sub plaure, ma tarage vre-o doi metri dupa care rupe montura. Imi zic , cred ca a venit vre-o platica la ea si a luat-o somnul. O plantez din nou si astept. Intre timp il sun pe Dragos, un prieten, pescar la crap, ii spun ce s-a intamplat, el zice " vezi ca pe la 5 dimineata mai vine un val". Luam cateva beri si asteptam..... la 5.10 tirrrrr un siren, ma retrad vreo 3 metri in sus pe deal, zic: e mare, si a fost. Partida a continuat asa pana sambata la ora 17 cand am strans. In intervalul acesta am prins vre-o 12-15 bucati intre 13-18 kg si doi mai mici.
A mai pescuit cineva cu Top Banana pe Tancabesti?, daca da va rog sa scrieti aici.
Mentionez ca dintre toate partidele pe anul acesta pe Tancabesti, pe locuri ca Bradu, Vaci o, Stanga Scaldatoare; bile belachan, monster crab, squid&octopus, au fost foarte bune am prins peste mare si mult, dar am stat 2- 3 zile spre deosebire de 1 zi.
Astept pescari care au pescuit cu Top Banana sa-si posteze partidele reusite sau nereusite. Multumesc