Porumb Enterprise Tackle

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

carpone
Puncte: 0

Porumb Enterprise Tackle

Mesaj de carpone »

Salut, ce plastice recomadati pentru Moara vlasiei de la enterprise tackle si la ce culori se prinde mai bine??
MULTUMESC!!

zemo

Re: Porumb Enterprise Tackle

Mesaj de zemo »

scopex sau ttx ca arome si neaparat combinatie galben cu rosu, si sa stea acul in tija ! gasesti la ghencea la claumar 2 de la senzor la borcanele de sticla, sunt originale enterprise.

petre iulian
Pescar de competitie

Mesaj de petre iulian »

Fiecare pescar o sa/ti spuna alte culori si arome pentru ca eu personal nu cred ca ,conteaza asa mult aroma si culoarea .

Domnu crap vine la momitor nu la plastice . Eu am incercat fel de fel de combinatii de culori si am avut cam aceleas rezultate . Mai important este cum prezinti montura si anume sa fie legat carligul cu un forfac scurt si cu fir foarte matasos .Echilibrezi montura cat mai saltareatza sa leviteze la ce/l mai mic 'curent' .Eu personal nu folosesc nici o aroma .

Am inceput sa cred ca si echilibratul monturii cu carligul in coada este vrajeala .La cupa Primaverii anul asta am pescuit langa Dan Mitranescu si el pescuia cu un "carmac" si cu 3 plastice mici . Eu ma chinuiam in drill sa scot pestii cu carlige mici si el pescuia cu ditamai carligul ....eu ma chinuiam sa echilibrez cat mai mult plasticele si el avea doar plasticele saltate si carligul sunt sigur ca statea pe fund de tot .

Acum vre/o doi ani pescuiam la un concurs si in stanga mea era Tata Nitu .Noi aveam plumbi Fox /Korda cu monturi legate cu fir de la Kriston ,carlige care mai de care mai scumpe . Cand m/am dus martor la cantar la Tata Nitu care prindea in draci am avut un shock cand am vazut ca pescuia cu niste plumbi turnati de el vai de mama lor cum aratau ,cu niste carlige care nici macar ochet nu aveau si care erau legate cu un fir de inaintas .L/am intrebat de monturi si exact acest raspuns am primit -" Taticule ,numai strainii sa manance ".

Asa ca mai bine ai grija sa/ti atragi crapii pe patul de nada ca prinzi si la motz de cacat daca /i place cu ce nadesti .

Este o parere personala .....
Membru Fondator al Clubului Sportiv Green Lake

carpone

Mesaj de carpone »

ok mesri mai astept raspunsuri

carpone

Mesaj de carpone »

si nada cu ce aroma sa fie????

petre iulian
Pescar de competitie

Mesaj de petre iulian »

cu nici o aroma ......mamaliga simpla ca doar crapii noi bagati nu au fost hraniti cu arome si cei vechi sunt dresati la bile .

Cum am mai zis este o parere personala ....si eu asa am pescuit in primavara si asa voi pescui si joi la Cupa Iernii . Poti sa vi sa verifici :wink:......mai tavalesc eu mamaliga de pe momitorpe deasupra cu ceva dar nu are aroma :wink: .Acel "ceva" face diferenta :wink:
Ultima oară modificat Mar Oct 30, 2012 16:02 de către petre iulian, modificat 1 dată în total.
Membru Fondator al Clubului Sportiv Green Lake

carpone

Mesaj de carpone »

ok Mersi mult am sa tin cont de ce ai spus.

Dan Badarcea

Mesaj de Dan Badarcea »

carpone scrie:si nada cu ce aroma sa fie????
verde sau rosie :D
Ovidius Constanta

Madalin Dirla
Pescar de competitie

Mesaj de Madalin Dirla »

Pai si alea 20 kg de bile de la Gheran pt. ce le-ai facut :D ????
petre iulian scrie:cu nici o aroma ......mamaliga simpla ca doar crapii noi bagati nu au fost hraniti cu arome si cei vechi sunt dresati la bile .

Cum am mai zis este o parere personala ....si eu asa am pescuit in primavara si asa voi pescui si joi la Cupa Iernii . Poti sa vi sa verifici :wink:......mai tavalesc eu mamaliga de pe momitorpe deasupra cu ceva dar nu are aroma :wink: .Acel "ceva" face diferenta :wink:

Stef 12

Mesaj de Stef 12 »

Madalin Dirla scrie:Pai si alea 20 kg de bile de la Gheran pt. ce le-ai facut :D ????
petre iulian scrie:cu nici o aroma ......mamaliga simpla ca doar crapii noi bagati nu au fost hraniti cu arome si cei vechi sunt dresati la bile .

Pentru acel "ceva" ce face diferenta :lol:

Fire-ntinse si putere de munca va doresc celor care de joi sunt pe mv2! :D
Banii, interesele, gloria...pot oricand schimba istoria.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”