Ai spus ceva de Lazio si nu m-am gadilat euGClaudiu scrie:Ai venit cu d-astea batranesti sa ne arzi... Nu merge !

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Ai spus ceva de Lazio si nu m-am gadilat euGClaudiu scrie:Ai venit cu d-astea batranesti sa ne arzi... Nu merge !
Duminica se va vedea ce si cum !GClaudiu scrie:Prefer sa nu joc pe afara, decat sa o iau la scor.
Dinamo e intr-o perioada de cadere, nu stiu cat o sa dureze aceasta perioada, acum cu Negoita cred ca va reveni totul mai repede decat trebuie. Poate sa dureze si 10 ani, sa ne luptam in mediocritate, atat timp cat Dinamo si-a facut centre de juniori, iar echipele noastre de juniori se bat pentru titluri doar cu Viitorul lui Hagi.
O simt toti dinamovistii, insa nu poti ceda cu una cu doua si sunt 101% sigur, ca nici Dinamo nu va ceda cu steaua usor si am incredere ca putem sa-i batem duminica, pentru ca avem valoare sa-i batem. Am incredere ca Balgradean va fii mai bun decat Tatarusanu, iar Catalin Munteanu este cel mai bun pasator din Liga, iar Danciulescu ramane cu siguranta cel mai bun atacant din Romania.
Bah nu e smen. Zi-mi cum sa bag un filmulet.zfcristian scrie:cornel.s scrie:Mooooaaaaaamaaaa! 4 le-am dat. Stai sa invat sa postez un filmulet sa vezi cum a invatat fimea sa se ridice singurica in picioare.
Eu astept filmuletele cand incerci tu sa te ridici ma !![]()
![]()